Criolipoliza – solutia naturala de a pierde in centimetru
Comments Off on Criolipoliza – solutia naturala de a pierde in centimetru

Criolipoliza – solutia naturala de a pierde in centimetru

Beauty

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza reprezinta in prezent singurul tratament care nu necesita interventie chirurgicala si care te scapa de grasimiea nedorita prin intermediul inghetarii celulelor adipoase. Aceasta procedura este o solutie naturala care distruge celulele grase intr-o sedinta de numai 60 de minute.

criolipoliza

Aceasta tehnica este indicata pentru persoanele care vor sa scape de kilogramele nedorite intr-un mod nedureros, nedepunand efort, deci poate reprezenta o alternativa pentru persoanele care nu dispun de foarte mult timp si sunt extrem de ocupate. Criolipoliza este o metoda-minune aleasa de majoritatea femeilor care doresc sa isi recapete supletea corpului, tineretea si frumusetea de odinioara.

Cum functioneaza criolipoliza?

Fiind un proces natural, ea utilizeaza un proces complex de racire care distruge toate celulele grase de sub piele, astfel incat sa fie posibila inghetarea acestora. In urma acestei proceduri, celulele grase sunt inghetate pana la eliminare.

In timpul procedurii se utilizeaza un instrument special, si anume un laser care face posibila spargerea blocurilor de grasime. Mai departe, criolipoliza va ingheta rapid celulele si va provoca procesul de ”apoptoza”. Acest proces inseamna modificarea structurii celulelor grase si eliminarea acestora pe o cale 100% naturala.

Chiar daca aveti un stil de viata sanatos, bogat in exercitii fizice, celulele grase persista. Procedura non-invaziva va identifica aceste celulele si le va ingheta pana mor. Dupa terminarea sedintei, in saptamanile care vor urma, corpul le va elimina pe cale naturala si acestea nu vor mai avea cum sa reapara in corpul dumneavoastra, rezulatate criolipolizei fiind unele indelungate.

Unde ne putem programa la o sedinta?

Daca sunteti din Bucuresti si v-am convins sa urmati sedinte de criolipoliza va recomandam sa apelati la pachetele promotionale puse la dispozitia dumneavoastra de catre clinica Fysiogand. Aceasta este un centru modern de remodelare corporala, care dispune de gama larga de masaj si de proceduri pentru intretinerea aspectului corpului dumneavoastra. Fysiogand foloseste aparatura de ultima generatie pentru toate procedurile oferite de catre un personal bine pregatit, alcatuit din terapeuti cu o mare experinta in domeniu.

Daca veti opta pentru criolipoliza pret, pe site-ul clinicii veti gasi pachete avantajoase. Spre exemplu, aveti posibilitatea sa alegeti un pachet de doua sedinte plus una gratis la un pret de numai 390 de lei. De asemeea, daca v-am atras atentia prin criolipoliza pret, va sfatuim sa alegeti si combinatia de procedura clasica, combinata cu masaj anticelulitic.

Intra pe site-ul clinicii si consulta calendarul programarilor pentru criolipoliza acum: http://www.fysiogand.ro/criolipoliza/

Search

Back to Top