“I-am oferit viaţa mea, iar el mi-a luat totul. Nu mă voi vindeca vreodată”. Dezvăluirea teribilă a Arantxei Sánchez

Sport

Arantxa Sánchez Vicario a vorbit pentru prima oară de despărţirea de omul de afaceri Josep Santacana, alături de care are doi copii. Fosta mare jucătoare de tenis a dezvăluit cât de toxică a fost relaţia cu cel care i-a dăruit doi copii.

Retrasă din tenis în 2004, Arantxa Sanchez va rămâne în istorie drept una dintre cele mai mari jucătoare pe zgură. A câştigat de trei ori Roland Garrosul, însă talentul său, dublat de muncă, a făcut-o să fie extrem de puternică şi pe celelalte suprafeţe: dublă finalistă la Australian Open, dublă finalistă la Wimbledon şi învingătoare la UsOpen.

Fostă număr unu mondial, iberica are în palmares 5 trofee Fed Cup şi două Hopman Cup, fiind medaliată cu argint şi bronz la Jocurile Olimpice (Barcelona 1992 şi Atlanta 1996).

Arantxa Sánchez Vicario, ghinionistă în dragoste

Un fenomen pe teren, Arantxa Sánchez nu a fost la fel de norocoasă în viaţa sentimentală. S-a căsătorit în 2008 cu Josep Santacana, un cunoscut om de afaceri, însă relaţia a fost una care a marcat-o enorm.

I-am oferit viaţa mea, iar el m-a înşelat, m-a dezamăgit şi mi-a luat totul. I-am dat totul şi am luptat pentru relaţia noastră, dar lui nu i-a păsat“, a spus marea campioană din Spania, pentru revista “Hola!”.

Cei doi au împreună doi copii: o fetiţă, Arantxa şi un băieţel, Leo. În ciuda acestui fapt, fosta jucătoare a rupt definitiv orice fel de relaţie cu fostul soţ.

În prezent nu avem vreo relaţie. Nu ne vorbim. Când sună, dacă răspund eu, le dau imediat telefonul copiilor, fără să îi spun ceva lui. Trădarea lui e atât de adâncă încât a lăsat cicatrici care nu se vor videca vreodată“, a mai spus Arantxa.

În vârstă de 47 de ani, fost mare campioană a îmbrăţişat o carieră de antrenoare. În 2015, a ghidat-o pe Caroline Wozniacki, fost lider WTA.

Search

Back to Top