1 Mai dedicat aventurilor pe mare! Sail Adventures organizează „Sailors Open Day” powered by Lexus

Social, Sport

Evenimentul Sailors Open Day este organizat de Sail Adventures, în parteneriat cu Lexus. Acesta marchează deschiderea sezonului nautic 2015. Evenimentul este dedicat iubitorilor yachtingului şi tuturor celor care doresc un altfel de relaxare, pe mare, departe de zgomotul şi aglomeraţia cotidianului urban. Startul petrecerii se va da pe 1 Mai 2015, la intrarea în cel de-al patrulea cart al zilei, în Marina Eforie, situată în punctele de coordonate 44°03.75′N, 28°38.65′E.

 

„Sailors Open Day” powered by Lexus este o manifestare dedicată distracţiei, ce marchează începutul sezonului de yachting. Evenimentul va debuta la ora 12.00 cu o sesiune de bun venit, asezonată cu vin spumant, urmată de un program antrenant, cu muzică și croaziere de agrement în rada Eforie, la bordul yachturilor noastre, între orele 13.00 – 17.00.

 

Distracţia şi antrenul vor fi menţiune cu degustări de vinuri fine, în intervalul 17.30-19.00, o cină specială, un excelent prilej de socializare a participanților, de relaxare şi distracţie. Un alt moment special al serii va fi concertul susţinut de Trupa Veche, de la ora 20.30. Noaptea este în toi dar ziua plină de experiență, bucurie şi distracţie nu se opreşte aici, petrecerea de neuitat continuând până la cartul de la miezul nopții.

 

Accesul la eveniment se va face exclusiv pe bază de invitaţie, preţul unui bilet fiind 200 lei/persoană pentru adulţi, iar pentru copiii sub 12 ani, preţul unei invitaţii este de 80 de lei. Codul vestimentar recomandat participanţilor este casual, de preferat adaptat stilului nautic, iar pentru accesul la bordul ambarcaţiunilor încălţămintea cu talpa joasă de culoare deschisă este obligatorie. De asemenea, sunt recomandate obiectele vestimentare pentru protecţie solară şi ploaie.

 

Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii – Sail Adventures, în parteneriat cu Lexus – îşi propun promovarea sportului cu vele către publicul larg, yachtingul fiind unul dintre cele mai frumoase sporturi ce pot fi practicate în aer liber.

 

Sail Adventures” promovează un nou mod de petrecere a timpului liber, a vacanțelor, team building-urilor, aniversărilor şi altor tipuri de evenimente prin variante inedite de organizare care să combine aventura, eleganţa, rafinamentul, unicitatea şi relaxarea. Pentru cei care doresc să își descopere și dezvolte aptitudinile necesare pentru conducerea unei ambarcațiuni cu vele și motor, „Sail Adventures” organizează cursuri de navigație recunoscute atât pe plan național cât și internațional, în vederea obținerii permisului de conducător de ambarcațiune de agrement.

 

Evenimentul este organizat de Sail Adventures, în colaborare cu Marina Eforie şi Asociatia Black Sea Sailing. Sponsorul principal al evenimentului este Lexus, alături de Angelli, Perla Harghitei, M1.Crama Atelier Murfatlar, XGPS, All Host, Grafis Art. Parteneri media sunt Digi 24, Yacht Holidays, Yachting Pleasure, Yacht Expert, Magazin Nautic și Nautica TV.

 

Evenimentul „Sailors Open Day” se desfăşoară în aer liber, pe mare şi în restaurantul din incinta Marinei Eforie cu plimbări pe mare, cocktail-uri, lumini, culoare, muzică şi voie bună.

Search

Back to Top