Abdominoplastia efectuata la clinica doctorului Sorin Parasca, solutia pentru situatiile ce par fara iesire

Beauty

Abdominoplastia este acea interventie de chirurgie estetica prin care se elimina surplusul de tesut adipos si de piele de pe abdomen. Este indicata oricui vrea sa aiba un contur mai frumos al acestei parti a corpului, precum si femeilor cu mai multe sarcini sau care au slabit brusc, intr-un timp scurt. Abdominoplastia este o solutie demna de luat in seama in cazul situatiilor ce par fara iesire, cum ar fi formarea asa numitului „sort” abdominal, deosebit de inestetic si nesanatos. Abdominoplastia efectuata la clinica doctorului Sorin Parasca este o interventie sigura, ce va ajuta la recapatarea unui corp frumos.

Abdominoplastia – un ajutor in recapatarea unei forme fizice de invidiat

abdominoplastie sorin parasca

Abdominoplastia nu trebuie confundata cu o modalitate de slabire, ci mai degraba un mod adjuvant de a ajunge la rezultate serioase si frumoase. Astfel, doctorul Sorin Parasca recomanda abdominoplastia numai persoanelor cu o stare fizica generala buna, intrucat procesul de refacere este destul de complex; lipsa altor afectiuni poate determina o mai rapida vindecare. Iata cateva sfaturi referitoare la recuperarea post-operatorie:

  • Renuntarea la tutun si bauturi alcoolice: este bine stiut ca aceste doua vicii nu fac decat sa incetineasca acea capacitate normala a celulelor de a se reface. In cazul unei operatii, este esential ca organismul sa se refaca repede si sanatos; de aceea, este recomandabil sa se renunte la cele doua obiceiuri nesanatoase.
  • Evitarea intreprinderii de activitati fizice mai devreme de 6 saptamani de la operatie: este important sa i se acorde organismului timpul necesar pentru a se reface. De aceea, nu este dezirabil ca personale operate sa depuna efort fizic inainte de vreme.
  • Mersul pe jos ajuta la refacerea tesuturilor: atunci cand o persoana merge pe jos se realizeaza o mai buna vascularizare a tesuturilor. Din aceasta cauza, se propune ca pacientii proaspat operati sa mearga pe jos (un timp limitat, insa), pentru a ajuta la refacerea tesuturilor afectate.

La cabinetul doctorului Sorin Parasca, puteti primi consiliere inainte de operatie. Orice medic este si un fin psiholog, de aceea domnul doctor Parasca poate preintampina anumite nevoi deosebite ale pacientilor. Aceasta operatie este recomandata si celor care au probleme de incredere in sine, provocate de surplusul inestetic de testul adipos in zona abdominala. Totodata, pretul unei abdominoplastii poate fi aflat in urma unei consultatii personalizate, in urma careia pacientul va afla exact daca are nevoie de alte interventii aditionale precum liposuctia.

DESPRE DR. SORIN PARASCA

Doctorul Sorin Parasca este medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in medicina. Datorita pregatirii sale deosebite, domnul doctor Parasca este alegerea ideala pentru a obtine infatisarea dorita, precum si mai multa incredere in sine.

Gama de servicii oferite este variata, printre care proceduri de chirurgie a fetei, a sanului, chirurgie a siluetei, precum si interventii nechirurgicale sau alte tipuri de interventii (transplant de par). Profesionalismul doctorului Sorin Parasca il recomanda ca fiind o alegere perfecta ori de cate ori se doreste infrumusetarea corpului.

###

Search

Back to Top