Aceste becuri led te ajuta sa ecnomisesti la factura de energie
Comments Off on Aceste becuri led te ajuta sa ecnomisesti la factura de energie

Aceste becuri led te ajuta sa ecnomisesti la factura de energie

Magazine online

Cumpara becuri led pentru a economisi masiv

Daca stiti ce tip de becuri sunt potrivite pentru casa dvs. si care sunt avantajele si dezavantajele acestora, utilizarea becurilor economice (LED, halogen sau fluorescente) va poate ajuta sa va reduceti facturile la electricitate.

S-au ars becurile din dormitor sau din living? Este necesar sa-l inlocuiti cu unul nou. Dar stii ce modele sa alegi? Noi iti recomandam gama de becuri led de la led-concept.ro
becuri led
Iata care sunt tipurile de becuri LED pe care le puteti cumpara, impreuna cu avantajele si dezavantajele acestora.

Cum sa economisesti facturile de energie electrica cu becuri LED?

De regula, oamenii se tem acum sa faca o investitie costisitoare pentru a obtine rezultate favorabile in viitor si, din acest motiv, consumul de energie electrica a fost un subiect de dezbatere constanta, motiv pentru care expertii s-au gandit sa dezvolte un iluminat bazat pe LED. Ei au reusit sa-si reduca facturile de energie electrica cu 50% folosind becuri LED.

Sfaturi pentru utilizarea becurilor cu led:

Este important sa intelegeti avantajele pe care vi le ofera produsele LED Concept deoarece veti sti exact ce tip de produs de iluminat ar trebui sa utilizati pentru a se potrivi casei dvs. Drept urmare, becuri LED care asigura iluminare directionala ofera o calitate mult mai buna a luminii si consuma mult mai putina energie decat becurile incandescente. Pe de alta parte, LED-urile albe sunt relativ noi, deoarece au fost inventate abia in 1993, imbunatatind astfel in mod semnificativ viata consumatorilor.

Dezavantajele becurilor LED:

  • Pret ridicat – Pretul destul de mare este probabil cel mai mare dezavantaj al becurilor LED. Cu toate acestea, costul este amortizat in timp prin economisirea de energie.
  • Lumina directionala – becurile cu LED produc lumina directionala, ceea ce inseamna ca lumina nu este distribuita uniform in intreaga camera. De-a lungul timpului, insa, aceasta problema a fost partial rezolvata, iar noi modele au aparut cu mai multe diode LED si un sistem de lentile care imparte lumina ca un bec incandescent.

Search

Back to Top