Afla despre noua tehnologie a unor plafoniere LED
Comments Off on Afla despre noua tehnologie a unor plafoniere LED

Afla despre noua tehnologie a unor plafoniere LED

Magazine online

Aceste plafoniere Led sunt niste sisteme incoporabile, cu capacitate de iluminare ce poate varia si care pot fi achizitionate sub 3 forme: rotunda, patrata si dreptunghiulara.
Conceptul de plafoniera presupune un material prins de tavanul unei incaperi, utilizat in scopul de iluminare. Niste plafoniere LED sunt insa un sistem de acest tip, ce utilizeaza tehnologia LED.
plafoniere LEd

De ce sa alegi sa folosesti acest sistem de iluminat?

Motivele pentru care acest tip de tehnologie este performanta sunt lesne de inteles si foarte des invocate. Sistemele LED sunt cunoscute pentru durata de viata extrem de mare, costurile mici de intretinere si impactul redus asupra mediului. Pe langa toate acestea, se mai poate vorbi si despre eficienta din punct de vedere al costurilor, lucru extrem de important in cazul iluminatului, fie ca este public sau privat. De asemenea, astfel de plafoniere LED prezinta un design placut si usor incorporabil in cadrul oricarui tip de arhitectura. Cele 3 forme sub care se gasesc reprezinta exact intruchiparea acestei usurinte in utilizare si versatilitatea produsului.
Iluminarea spatiilor de locuit sau comerciale este o necesitate pe care lumea moderna nu o mai considera un privilegiu, ci un dat. Astfel ca pasul firesc urmator a fost ca in prezent sa se puna din ce in ce mai mult problema eficientei, a esteticului si a durabilitatii. Acesta este un moment ideal pentru o noua tehnologie, tehnologia LED, tradusa in modalitati de utilizare dintre cele mai inovative, precum astfel de plafoniere LED.

Tipuri de plafoniere LED si unde sa le pui in locuinta ta

Iluminat ambiental – niste plafoniere LED sunt solutia ideala, pentru ca se pott construi foarte multe efecte de design interior;Iluminat directionat – tipul de lumina de la niste plafoniere LEDeste folosit pentru un scop bine definit.Aceste sisteme de iluminat se pot amplasa pe peretii din dreptul patului pentru a oferi o lumina foarte buna pentru citit;Iluminat general – acest lucru se obtine extrem de usor daca montati o plafoniera LED fix in centrul tavanului din incapare. Niste astfel de plafoniere LED ofera o lumina care poate fi dimabila, deci in spatiile pentru birouri acestea asigura o lumina puternica de care este nevoie pentru activitatile respective, iar intr-o locuinta se poate alege o lumina mai calda si mult mai relaxanta.
De asemenea ele pot fi integrate si in piese de mobilier cum ar fi birouri, dulapuri, etc. ori in scopul asigurarii vizibilitatii in lipsa luminii naturale ori pentru a crea diverse efecte artistice.

Tehnologia LED este mult mai prietenoasa cu mediul, lucru indicat de Directivele Comunitatii Europene!

Search

Back to Top