Ai grija de sanatatea ta si efectueaza niste analize pentru hematologie
Comments Off on Ai grija de sanatatea ta si efectueaza niste analize pentru hematologie

Ai grija de sanatatea ta si efectueaza niste analize pentru hematologie

Sanatate

Pacientii care vor sa isi faca niste analize pentru hematologie trebuie sa stie inainte de a se prezenta in cabinetul specialistului faptul ca aceste investigatii ajuta la diagnosticul unor afecituni destul de grave, dar si la mentinerea sanatatii. Unele simptome pot ascunde afectiuni grave, precum cancerul.

De ce sunt importante seturile de analize pentru hematologie?

Simptomele precum scaune inchise la culoare sau cu sange pot ascunde afetiuni grave, de aceea efectuarea unor analize pentru hematologie ar trebui sa aiba loc in mod periodic. In plus, este important sa te programezi din timp pentru a nu astepta mult in timpul recoltarii. In centrele de recoltare Synlab poti efectua toata investigatiile de care ai nevoie.
analize hematologie
In functie de intensitatea simptomelor pe care le are pacientul, gravitatea afectiunii poate sa fie indicata. Daca culoarea sangelui are o culoare aprinsa, inseamna ca pot exista afectiuni in partea inferioara a tractului digestiv, in apropierea rectului. De asemenea, culoarea aprinsa a sangelui poate indica o afectiune de tip malign. Hemoragiile sunt si acestea extrem de grave. Bineinteles, acestea sunt situatii care apar doar in cazul in care afecitunile nu au fost tratate.

Ce este boala Chrohon si cum iti afecteaza viata?

Un consult de specialitate, alaturi de efectuarea setului de analize pentru hematologie te vor ajuta sa obti din partea medicului specialist un tratament corespunzator si sa elimini disconfortul produs de afectiunile prezente in organism si care iti afecteaza sanatatea.

Astfel, boala Chrohn este o inflamatie ce produce hemoragii, aceasta fiind situata la nivelul colonului si care in anumite situatii produce inflamatii. Aceasta poate sa fie recunoscuta dupa oboseala, dureri abdominale, scaderea in greutate, sange in scaun si diaree.

Desi nu nu exista un tratament care sa vindece in totalitate aceasta afectiune, aceasta poate sa fie tinuta sub control printr-un tratament corespunzator. Daca simptomele persista, un consult de specialitate poate reduce risucrile asciate cu aceasta boala. In centrele de recoltare SYNLAB iti poti face toate testele si investogatiile necesare cu o programare facuta anterior. In plus, daca te prezinti cu trimitere de la medicul specialist sau de la medicul de familie, acestea pot fi decontate in totalitate!

Search

Back to Top