Aparatul de slabit prin ultrasunete face minuni
Comments Off on Aparatul de slabit prin ultrasunete face minuni

Aparatul de slabit prin ultrasunete face minuni

Beauty

Minunile chiar sunt posibile si pot fi realizate prin ultrasunete

 

Asa se face ca aparatul folosit in tratamentul prin ultrasunete este destinat mai ales tratamentelor pentru remodelare corporala ori faciala.

Datorita utilizarii acestuia, conturul corporal nu ar mai trebuie sa reprezinte o problema. Doamnele care vor sa aiba o silueta de invidiat in perioada sarbatorilor de iarna, pot uita de dietele chinuitoare.

Pot arata mult mai bine si sa obtina rezultate mult mai eficiente intr-un timp mult mai scurt doar utilizand terapia prin ultrasunete.

Tratamentul prin ultrasunete combate problemele legate de:

 

  • Diminuarea nodulilor celulitici si chiar eliminarea completa a depozitelor de adipozitati locale de la nivelul subcutanat. Efectele prin care se obtin aceste rezultate se datoreaza, in mare parte doar actiunii de tip mecano-termic generata de aparatul specific tratamentului prin ultrasunete. Temperatura creste fara a putea crea vreun diconfort, si elimina mult mai eficient adipozitatile din organism;
  • Elasticitatea tesuturilor este imbunatatita. Cum? Datorita patrunderii in adancime a tratamentului utilizat. Cremele si lotiunile folosite atat pentru protectie cat si pentru remodelare, au un efect anticelulitic. De altfel, ofera fermitate pielii si reduce vizibil vergeturile inestetice;
  • Problemele faciale. Sunt complet eliminate. Plus beneficii de reducere a cearcanelor, a ridurilor, depigmetare, lifting facial ori chiar distrucelea acelor acumulari de melanina.

Ultrasunete plus stimuli sonori

 

Ei bine, acestia merg in stransa legatura. Sunt chiar o metoda de slabire sigura si totodata, non-invaziva.

ultrasuneteCel mai important beneficiu pe care aceste a il adus se raporteaza mai mult asupra accelerarii circulatie sanguine si, mai ales a hidratarii pielii. Dar nu doar la suprafata. Totul se produce la nivel subcutanat, ceea ce inseamna ca efectele sunt mai eficiente.

In alta ordine de idei, tratamentul prin ultrasunete din industria de infrumusetare, se foloseste de aceeasi tehnologie pe care medicii o folosesc la ecografiile prenatale. Diferenta dintre cele doua tratamente consta in adancimea la care sunt folosite undele generate de aparat.

In cazul remodelarii corporale, penetrarea se va face cu pana la cativa milimetri mai adanc in tesutul subcutanat. De ce? Raspunsul este destul de evident, pentru a ajunge la acumularile de grasime de la nivelul tesutului adipos.

Exista si contraindicatii pentru tratamentul cu ultrasunete:

 

Nu poti efectua un astfel de tratament daca suferi de boli cardiace, de piele, de epilepsie ori spasmofilie. De alrfel, nu sunt recomandate nici in cazul in care detineti un implant metalic ori un stimulator cardiac.

Tumorile maligne, tensiune arteriala anormala ,convalescenta dupa o operatiesa varicele din zonele in care se doreste plicarea tratamentului pot genera reactii adverse si chiar complicatii.

Deci cereti sfatul unui medic specialist inainte de a incepe tratamentul prin ultrasunete.

Search

Back to Top