Audit SEO si PPC gratuit

Uncategorized

Agentia Promos ofera pentru antreprenorii aflati la inceput de drum analize gratuite SEO si PPC, oferind oportunitatea acestora de a intelege cu ce probleme se confrunta in procesul de promovare online.

Agentia Promos ofera pentru antreprenorii aflati la inceput de drum analize gratuite SEO si PPC, oferind oportunitatea acestora de a intelege cu ce probleme se confrunta in procesul de promovare online.

Auditul SEO presupune identificarea problemelor la nivel on page si off page, astfel incat antreprenorii sa optimizeze singuri website-ul pentru a obtine pozitii mai bune in Google.

Echipa noastra va analiza continutul, meta tags, viteza de incarcare, si alti indicatori care influenteaza pozitionarea site-ului. Aceasta va oferi detalii despre cauzele afisarii pe paginile secundare.

 

Auditul PPC este realizata de persoane certificate Google Adwords si presupune analiza contului Adwords, Facebook Ads sau Linkedin, cu scopul de a identifica problemele pentru care se obtin conversii la costuri mari.

Analiza unei campanii PPC se va realiza pe o campanie cu istoric si avand in vedere datele existente si structura campaniei vom putea oferi recomandari adecvate pentru a eficientiza campaniile. Indicatori precum cost-per-click (CPC), scorul de calitate, numarul conversiilor, pozitionarea si altii vor fi analizati pentru a intelege de ce campania dvs. nu adduce rezultatele dorite.

Campaniile PPC reprezinta o solutie pentru companiile ce isi doresc sa obtina rezultate rapide. Acestia isi promoveaza produsele sau serviciile in baza sistemului pay per click, astfel incat platesc doar cand un utilizator da click pe reclama acestora.

Fara niciun cost companiile, antreprenorii vor primi recomandari din partea echipei Promos pentru eficientizarea campaniilor SEO si PPC.

Mai multe detalii gasiti pe http://www.promovareaonline.ro/audit-seo-ppc/

 

Agentia Promos

Telefon: 074.375.3276

E-mail: contact@promovareaonline.ro

Website: www.promovareaonline.ro

Despre Radio Teen

Agentia Promos ofera servicii de promovare online, personalizate pentru orice aface

Search

Back to Top