Camere de supraveghere video cu inregistrare HD? Consultati gama diversificata de la Inicinstal

Social

Impotriva actelor de vandalism si furt stau camerele de supraveghere video oferite de Inicinstal, unele dintre cele mai performante sisteme de supraveghere de pe piata, cele care vor capta toate activitatile care se desfasoara in interiorul sau in exteriorul spatiilor unde urmeaza sa fie montate. Fara sa ocupe mult spatiu si fiind confectionate din materiale robuste, rezistente la socuri, aceste modele de camere video pot fi montate in orice unghi al casei, avand performanta de a intregistra orice miscare si din cele mai greu accesibile locuri, chiar si pet imp de noapte.

Camere de supraveghere video de la cei mai notorii producatori din lume

camere supraveghere video

Pentru a fi siguri de calitatea produselor cumparate, viitorii utilizatori de astfel de echipamente pentru supraveghere au la dispozitie, de la Inicinstal, modele de camere de supraveghere video care provin de la cele mai cunoscute si serioase branduri la nivel mondial, precum: CSD, Hikvision, Dahua, MTX, Sunha si Videomatix. Pe langa garantia calitatii, aceste firme va asigura ca toate camerele de supraveghere video vor functiona impecabil, o perioada de timp indelungata.
Pentru ca selectia sa fie mai simpla, Inicinstal va pune la dispozitie filtre de selectie performante, astfel incat sa alegeti sistemele de supraveghere in functie de:
• Tipul de sistem de supraveghere, acesta fiind valabil sub trei forme: analog, HDCVI si IP
• Modelul de lentile valabil pentru toate modelele de sisteme de supraveghere video: acestea pot fi fixe sau varifocale, fiecare avand o dimensiune precisa, cuantificata in milimetri;
• Rezolutia este si ea diferita, astfel incat cei care isi doresc ca imaginile sa fie de buna calitate sa o aleaga pe cea mai performanta; astfel, paleta larga cuprinde rezolutii intre 420 TVL si pana la 2688 X 1520

Inicinstal va ofera serviciul de instalatii al sistemelor de supraveghere cu camere video performante

Pentru ca tine la calitatea lucrarilor si rezistenta lor in timp, firma de instalatii Inicinstal.ro le pune la dispozitie viitorilor utilizatori de camere pentru supraveghere video si serviciul de montaj al sistemelor complete de monitorizare a activitatii din spatiul unde urmeaza sa fie montate. Astfel, puteti alege camere pentru supravegherea video pentru interior, exterior, cu tehnologie wireless sau cu infrarosu, astfel incat imaginile sa fie perfect surprinse chiar si atunci cand este intuneric. Fiecare unghi al casei sau spatiului comercial va fi sub atentia camerelor de supraveghere video de la Inicinstal, pentru ca siguranta dumneavoastra sa fie pe primul loc.

Despre Inicinstal

camere supraveghere video

Inicinstal este o firma cu o experienta de 23 de ani in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii de instalatii sanitare, electrice, incalzire, climatizare si ventilatie, precum si sisteme de avertizare incendiu si antiefractie. Pentru servicii complete de proiectare si montaj de instalatii termice, ventilatie, sanitare si electrice, sunati la 0743 156 330/ 0348 730 930 sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail office@inicinstal.ro. Ii gasiti pe cei de la Inicinstal si la sediul firmei, din Piata Juramantului NR. 1, Campulung, Arges.
###

Search

Back to Top