Câte judeţe se mai află sub COD galben/ Restricţiile în vigoare pe şoselele impracticabile

Social

Două judeţe sunt, până la ora 11.00, sub avertizare cod galben de vânt, care la rafală ajunge la 70 de kilometri pe oră. Pe DN 38 Agigea – Negru Vodă şi DN 2A, Hârşova – Ovidiu au fost impuse restricţii de tonaj din cauza viscolului.Potrivit avertizării nowcasting transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 11.00 sunt sub avertizare cod galben localităţi din Constanţa şi Tulcea, unde vântului ajunge la rafală la 55-70 de kilometri pe oră.CNAIR a anunţat, pe de altă parte, că există restricţii de tonaj (7,5 tone) pe DN 38, Agigea – Negru Vodă (Vamă). Ninsoarea viscolită reduce vizibilitatea, măsura fiind instituită preventiv pentru a nu se produce accidentrutiere grave sau blocarea traficului de catre autovehiculele de mare tonaj.

UPDATE 10.00 S-a ridicat restricţia de tonaj de pe DN 2A, judeţul Constanţa

Restricţia de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost ridicată de pe DN 2A, judeţul Constanţa. Restricţia fusese impusă din cauza ninsorii viscolite.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Constanţa, restricţia de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost ridicată.

Din cauza ninsorii viscolite, fusese restricţionat traficul greu pe sectorul Hârşova – Ovidiu.

Search

Back to Top