Cauti servicii de calitate? Alege electrostimulare Fysiogand
Comments Off on Cauti servicii de calitate? Alege electrostimulare Fysiogand

Cauti servicii de calitate? Alege electrostimulare Fysiogand

Beauty

Ce presupune aceasta procedura?

Alegand acest tratament, nu numai ca puteti reduce eficient excesul de grasime din organism, dar este foarte util si pentru stimularea electrica a muschilor. Nu exista nici o indoiala daca stimularea electrica a muschilor cunoscuta sub numele de electrostimulare poate aduce efecte reale. Specialistul va va explica in timpul primei consultatii, daca puteti pierde grasime cu acest tratament si numarul exact de tratamente calculate pe baza indicelui de masa al corpului.

Terapia nu va va afecta sanatatea in niciun fel si nu va provoca dureri insuportabile in timpul tratamentului.

Cat de eficient este tratamentul?

Mai exact, lucrurile par simple. In acest studiu, un grup de femei care se luptau din cauza aspectului complex au primit 30 de minute de terapie de electrostimulare la un pret redus. Inainte de inceperea tratamentului, acesti indicatori au fost masurati din mai multe unghiuri, urmate de aceste antrenamente timp de 12 saptamani consecutive.
electrostimulare
Dupa finalizarea tratamentului, cercetatorii au masurat din nou circumferinta taliei si indicele de masa corporala si au implicat cantitatea de grasime identificata sub piele. In plus, procentul de grasime corporala joaca, de asemenea, un rol important, deci trebuie, de asemenea, determinat.

Prin urmare, rezultatele obtinute s-au dovedit surprinzatoare. De ce spunem asta? Pentru ca trebuie sa tinem cont de faptul ca doamnele nu si-au schimbat in niciun fel exercitiile fizice sau obiceiurile alimentare.

Acest lucru inseamna ca tratamentul de electrostimulare cu costuri reduse nu numai ca are un efect notabil asupra reducerii circumferintei taliei si le face pe doamnele fericite, dar, deoarece au obtinut rezultate similare cu alte proceduri, le-au stimulat financiar. Reduceti grasimea, iar pretul este mult mai ieftin.

Nu va faceti griji in ceea ce priveste efecte adverse

De obicei, asa cum am mai spus, in functie de metabolismul fiecarui pacient, efectele secundare ale acestui tratament nu sunt multe si pot fi exceptia.

Programul de stimulare electrica a tesuturilor musculare a jucat intotdeauna un rol semnificativ in reducerea circumferintei taliei, a invelisului de grasime abdominala, in special a celulitei inestetice.

De acum inainte, doamnele din intreaga lume vor uita acele aparitii inestetice datorita aspectului demodat, facandu-le sa petreaca o zi extraordinara pe plaja. Incercati cateva sedinte de electrostimulare si veti vedea rezultatele.

Search

Back to Top