Cavitatie – cea mai eficienta metoda sa scapi de kg dupa sarbatori
Comments Off on Cavitatie – cea mai eficienta metoda sa scapi de kg dupa sarbatori

Cavitatie – cea mai eficienta metoda sa scapi de kg dupa sarbatori

Beauty

Incearca si tu procedura de cavitatie! Afla ce beneficii poti avea

Tratamentul de cavitatie mai este cunoscut drept „liposuctie virtuala”, iar aceasta reprezinta una dintre metodele cele mai eficiente in lupta cu celulita. In plus, la fel de eficienta este si in cazul acumularilor de grasime din corp. Aceasta este folosita la nivel local, iar rezultatele sale se pot observa cu ochiul liber dupa aproximativ cateva sedinte.
cavitatie
Fiind asemanata cu procedura de liposuctie, si tratamentul de cavitatie aduce rezultatele dorite si  asemanatoare, astfel a devenit din ce in ce mai apreciata decat liposuctia, deoarece totusi nu este o procedura chirurgicala.

Undele generate de noua tehnologie ale procedurii pot penetra pielea la o adancime cuprinsa intre cativa milimetri si chiar maxim 5 centimetri. In functie de energia si de presiunea cu care procedura este executata, stratul adipos de la nivelul organismului este eliminat complet.

Cavitatie – dupa procesul de implozie

Celulele de grasive, dupa procesul de implozie sufera cateva transformari majore. Mai exact, acestea se transfora dintr-o strae solida intr-un lichida.

Cum se elimina aceste grasimi in forma lichita? Cu ajutorul sistemului dumneavoastra limfatic, la care puteti adauga cateva sedinte de drenaj astfel incat rezultatele sa fie mult mai rapide si eficiente.

Inainte sa apelati la o astfel de sedinta de cavitatie trebuie neaparat sa consultati un medic specialist astfel incat sa fiti sigur ca faceti alegerea ideala. De asemenea, inainte de sedintele de cavitatie trebuie sa beti foarte multa apa, pentru ca organismul dumneavoastra sa fie hidratat.

In ce zone ale corpului putem aplica aceasta procedura?

In ultimul timp, din ce in ce mai multe femei aleg sedintele de remodelare corporala in detrimentul dietelor si a exercitiilor fizice din dierite motive: ori organismul si sanatatea nu le permite sa faca un anumit efort, ori timpul este foarte restrans pentru a merge la sala.

Iata in ce zone putem aplica metoda de cavitatie descrisa mai sus: aceasta procedura se aplica local pe abdomen, copase, maini. Acest lucru este posibil prin miscarile des intalnite de „du-te, vino”

Sedinte de remodelare corporala la un pret foarte accesibil le gasesti la centrul Fysiogand din Bucuresti!

Search

Back to Top