Ce au găsit legiștii în sângele lui Keith Flint, solistul The Prodigy. Ancheta se apropie de final

Social

Keith Flint, membru al grupului The Prodigy, consumase droguri şi alcool înainte de a se sinucide, potrivit informaţiilor prezentate de medicii legişti şi citate de BBC.

Cocaină şi codeină au fost găsite în organismul lui Flint, pe lângă alcool.

Medicul legist Caroline Beasley-Murray a declarat că nu există dovezi suficiente care să stabilească faptul că decesul lui Flint a fost unul accidental sau o sinucidere, însă a precizat că nu există suspiciuni privind circumstanţele sau implicarea unei alte persoane.

“Nu vom şti niciodată ce era în mintea lui în acel moment”, a declarat medicul legist din Essex, citat de Press Association. ″În mod cert era extrem de popular, foarte iubit de atât de mulţi fani″, a adăugat Beasley-Murray.

Flint, o figură emblematică a mişcării rave a anilor ’90, faimos pentru melodii precum ″Firestarter″⁣ şi ″⁣Breathe″⁣, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Essex, în luna martie, la vârsta de 49 de ani.

Celebru pentru piercing-urile faciale, machiajul strident şi coafura excentrică, Flint a jucat un rol major pe scena muzicii dance şi electronice.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

Search

Back to Top