Cele mai bune cursuri de coafura din Bucuresti sunt doar la DallesGO
Comments Off on Cele mai bune cursuri de coafura din Bucuresti sunt doar la DallesGO

Cele mai bune cursuri de coafura din Bucuresti sunt doar la DallesGO

Afaceri, Social

Seria de cursuri de coafura din Bucuresti conceputa special de DallesGO este primul pas catre specializarea in mult dorita meserie de hairstilist, fiind in special destinata celor care vor sa isi transforme mica pasiune intr-o, de ce nu, cariera de succes in aceasta frumoasa industrie de hairdressing, industrie ca a luat o mare aploare in ultimii ani.
cursuri de coafura

Ce se intamplat mai exact la aceste cursuri de coafura?

Sub atenta supraveghere a Getei Voinea, cea mai cunoscuta si apreciata specialista in fashion hairstyling de la noi din tara, cursantii vor descoperi cele mai noi tendinte in materie de coafura si styling profesional si isi vor forma mana realizand o colectie de coafuri pret-a-porter. Pe durata celor 3 luni de zile, la cursurile de coafura cursantii vor primi retete personalizate in acord cu trasaturile specifice fetei, jobulului si stilului de viata ale viitoarelor cliente.

Avand in vedere ca impletiturile au inceput sa fie o prezenta constanta pe catwalk-urile internationale la cele mai importante festivaluri de moda si reinventandu-se de la un an la altul, cursantii vor invata cum se impleteste in doua, treci, patru si chiar cinci suvite.
De asemenea, in cadrul celor mai bune cursuri de coafura din Bucuresti cursantii vor invata cum se realizeaza o coafura comerciala, dar nu inainte de a invata tot ce se poate despre tehnicile de pridere si tapat.

La finalul cursurilor de coafura de la DallesGO fiecare cursant isi va pune la incercare imaginatia incercand sa se aventureze in coafura de avangarda si de catwalk, utilizand diverse materiale si obiect drept accesorii. In plus, acestia vor stapani tehnici de coafat, vor sti sa folosesca corect ustensilele si produsele de styling pentru ca in final sa obtina texturile mult dorite, de la bucle, la crept sau afro.

Despre Geta Voinea – profesorul de la cursurile de coafura DallesGO

Geta, este de departe cel mai cunoscut hairstylist de la noi din tara. Cu o experienta de 30 de ani in domeniu, a fost unul dintre pionierii editorialelor de moda ce au fost publicate in revistele de la noi, influentand foarte mult prin munca sa generatii intregi de hairstilisti. Geta, detine cunoscutul lant de saloane Geta Voinea Hair and Beauty Salon, unde toate vedetele din Romania isi fac programare. Cu o prezenta constanta in mass-media, Geta Voinea a prezentat mai multe emisiuni la TV in intervalul 2006 – 2009, iar in 2013 a primit premiul Best Hairtylist of the Year la gala ELLE Style Awards si Most Dynamic Approach to Business Growth in revista Business Arena.

Cursurile de coafura de la DallesGO se desfasoara pe Str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2, in Bucuresti.

Search

Back to Top