Cu spoturi Led de la Electric Concept nu ai cum sa dai gres!
Comments Off on Cu spoturi Led de la Electric Concept nu ai cum sa dai gres!

Cu spoturi Led de la Electric Concept nu ai cum sa dai gres!

Magazine online

Lumina este de departe unul dintre cele mai importante elemente din casa ta, deoarece aceasta va oferi ambianta si atmosfera in fiecare zi. Folosind spoturi led vei beneficia de o lumina care iti va oferi o ambianta si atmosfera relaxanta. Niste spoturi LED le poti folosi pentru a ilumina o incapere, pentru a pune in evidenta anumite obiecte sau spatii, poti ascunde anumite defecte ale locuintei etc.

Unde poti monta spoturi led?

Multumita combinarii versatilitatii si dimensiunilor deosebit de mici ale circuitelor si ale becurilor ce reprezinta partea tehnica cu noua caracteristica ce tine de integrabilitate si de sistemul de prindere, aceste spoturi led pot fi montate atat in interior cat si la exterior, atat in mod artistic sau in ideea de a evidentia anumite trasaturi ale unor tablouri, sculpturi etc prin luminare cat si pentru clasica utilizare de a ilumina anumite spatii sau zone.
spoturi led
Exista pericole in spatele acestor spoturi led? Ei bine, nu. Fata de becurile normale, spoturile led nu emit caldura fapt ce le plaseaza mai jos in clasamentul posibilelor surse de foc. Cu toate acestea, ca in cazul oricaror circuite exista posibilitate ca acestea sa se arda sau sa se strice din orice alt motiv datorat sistmului de curent.

Spoturi led cu durata de viata mare

Evident ca avantajele nu se opresc la cele mentionate mai sus si ca acestea ajung si in zona de durata a vietii. Fata de modelele de iluminare utilizate anterior durata de viata este net superioara. Dupa cum o spun si statisticile aceste corpuri de iluminat noi pot rezista dublu fata de un bec traditional. In acest sens, pentru 50.00 de ore de utilizare ale unui bec clasic, un astfel de corp de iluminat din generatia noua poate ajunge si la 110.000 de ore de functionare.

Marele avantaj in cazul unor spoturi led: Lucrul care face ca aceste spoturi led sa fie aparte este integrabilitatea. Astfel, putand fi incorporate in orice piesa de mobilier, in pereti, in podea sau chiar in tavan, ele vor fi discrete cand nu fuctioneaza si eficiente atunci cand vor fi aprinse.

Recomandam produsele comercializate de Electric Concept

Magazinul online de iluminat cu led iti ofera cele mai mici preturi din online la toate produsele pe baza de led comercializate. Pe www.electric-concept.ro gasesti o gama variata de produse cu led pentru ca tu sa iti poti cumpara produsele de care ai nevoie la tine acasa. Toate produsele de la Electric-Concept iti ofera un iluminat puternic, economic si de lunga durata.

Search

Back to Top