Cu un tratament de ultrasunete vei slabi rapid si eficient
Comments Off on Cu un tratament de ultrasunete vei slabi rapid si eficient

Cu un tratament de ultrasunete vei slabi rapid si eficient

Beauty

Ce este tratamentul cu ultrasunete?

Multe femei se confrunta cu probleme ce tin de natura inestetica a corpului. Zonele adipoase de pe corp si vergeturile le fac, de cele mai multe ori sa se simta fara incredere in sine, desi aceasta poate sa fie doar o problema de perceptie.

Din acest motiv, tot mai multe dintre acestea apeleaza la tot soiul de metode de estompare a acestora. Si foarte multe dintre ele si-au gasit metoda cea mai eficienta care le scapa de problemele inestetice.
ultrasunete
Ele au ales tratamentul prin ultrasunete pentru ca imbunatateste atat elasticitatea, cat si fermitatea pielii.

Cat de eficiente sunt sedintele?

In majoritatea cazurilor persoanele care au incercat acest tratament cu ultrasunete nu au simtit vreun fel de durere. Acestia au resimtit doar o usoare incalzire a pielii, dar acest lucru a fost considerat nedureros si a adus doar un disconfort minim. Se va aplica tratament pe o zona mult mai extinsa, astfel incat nu se va incalzi zona mult prea tare. In functie de nevoile fiecarei persoane in parte, specialistul va putea sa modeleze tratamentul in functie de nevoile individuale.

Iar daca va faceti griji de efectele adverse, nu trebuie sa va ingrijorati caci acestea apar doar in cazuri foarte rare. Aveti nevoie doar de o evaluare inainte cu specialistul pentru a evita aceste situatii.

Gama de servicii oferita de Fysiogand este una foarte extinsa, astfel ca veti gasi mai mult ca sigur procedurile de care are nevoie si corpul dumneavoastra.

Daca ai urmatoarele afectiuni nu ar trebui sa recurgi la tratamentul de ultrasunete

Ca orice tratament, si cel de ultrasunete are cateva restrictii. Prin urmare, exista o serie de afectiuni si contraindicatii de care ar trebui sa tii cont atunci cand vrei sa faci o alegere. Daca te incadrezi in urmatoarele situatii ar trebui sa consulti un medic specialist si sa nu urmezi un tratament cu ultrasunete:

  • Sarcina sau te afli inca in perioada de alaptare;
  • Menstruatie;
  • Boli de natura cardiovasculara, printre care amintim de tensiune arteriala care este anormala, de insuficienta cardiaca, ori chiar cardiomiopatie;
  • Boli la nivelul pielii reprezentate de piele sensibila, eritem sau psoriazis;
  • Operatiile de tip implant si perioada post-operatorie de recuperare, nu sunt nici ele indicate in cazul in care se opteaza pentru sedinte de ultrasunete.

Search

Back to Top