Cum a reacționat Prințul Harry când a văzut-o pe Regină, la câteva ore de la moarte. Ducele a sunat-o imediat pe Meghan

Social

Prințul Harry a dezvăluit ultimele cuvinte pe care i le-a adresat Reginei, după ce a ajuns la Castelul Balmoral, acolo unde zăcea trupul neînsuflețit al fostei suverane.

Prințul Harry a fost printre ultimii nepoți ai Reginei care a ajuns la căpătâiul ei după ce a murit.

Ducele de Sussex a sosit la Balmoral pe 8 septembrie 2022, acolo unde zăcea trupul neînsuflețit al suveranei. El nu a ajuns la timp pentru a-și lua rămas-bun de la bunica sa.

Prințul a mărturisit în cartea sa intitulată „Spare” că, atunci când a văzut-o moartă pe Regina Elisabeta a II-a, și-a șoptit speranța că „ea va fi fericită” și că s-a reunit cu bunicul său, Prințul Philip, care a murit cu un an în urmă, la vârsta de 99 de ani, scrie DailyMail.

De asemenea, el a dezvăluit în carte că „a admirat-o (pe Regină) pentru că și-a îndeplinit sarcinile până la sfârșit”, făcând referire festivitățile pentru Jubileul de Platină, la care Regina a participat în ciuda stării sale de sănătate fragile.

După ce și-a văzut bunica decedată, Prințul Harry a ieșit din camera în care zăcea Regina și a sunat-o imediat pe soția sa, Meghan Markle. El i-a povestit Ducesei scena emoționantă.

Ducele și ducesa de Sussex se aflau la jumătatea unui turneu european când a apărut vestea că regina Elisabeta a II-a este bolnavă.

În ziua în care monarhul a murit, cuplul se pregătea să participe la Premiile Wellchild. Prințul Harry susține în biografia sa că a aflat despre moartea bunicii sale doar din mass-media.

Intitulată „Spare”, cartea explorează relația zbuciumată a prințului cu restul familiei sale, ca frate mai mic al moștenitorului tronului.

Dispute între frați

O amintire demnă de remarcat a Prințului Harry include o dispută cu fratele său mai mare, William, în legătură cu Meghan Markle.

Se aflau la Palatul Kensington, în 2019, când Prințul de Wales ar fi spus despre cumnata sa, Meghan Markle, că este „dificilă”, „nepoliticosă” și „abrazivă”.

Ducele de Sussex susține că fratele său l-a prins de guler,i-a rupt colierul și l-a trântit la podea.

În carte, Harry își amintește de o altă confruntare furioasă cu fratele său, de data aceasta la Castelul Windsor. La puțin timp după moartea ducelui de Edinburgh, din aprilie 2021, Harry spune că tatăl său i-a reproșat lui și fratelui său mai multe lucruri, spunând: „Vă rog, băieți. Nu transformați ultimii mei ani într-o mizerie”.

Harry a mai dezvăluit că el și fratele său au avut nenumărate lupte fizice din copilărie.

Search

Back to Top