Cum economisesti la factura de curent folosind becuri led?!
Comments Off on Cum economisesti la factura de curent folosind becuri led?!

Cum economisesti la factura de curent folosind becuri led?!

Magazine online

Alege sa economisesti cu pana la 50% la factura de curent electric utilizand noile becuri led. Se discuta tot mai des despre posibilele economii personale pe care le putem face in fiecare zi, dar de multe ori ne este frica sa alegem varianta mai costisitoare de azi, dar care ne va aduce economii in viitor. Cosumul de electricitate din casa este o discutie tot mai des intalnita in randul oamenilor, odata cu aparitia pe piata a becurilor led si a tehnologiei de iluminat pe baza de led.

Becuri led vs becuri economice – ce sa alegem?

becuri led

Becurile led sunt din ce in ce mai prezente pe piata in ultima vreme si din ce in ce mai accesibile oferind totodata un numar mare de avantaje. Cum becurile economice au eliminat aproape in totalitatea becurile clasice, asa si folosirea unui sistem de iluminat cu becuri led va acapara piata din ce in ce mai mult oferind mai multe avantaje ce le sustin folosirea. S-a tot discutat despre cum iti vei amortiza investitia in utilizarea becurilor led si cum acestea, pe termen lung, iti vor oferi numai castiguri din punct de vedere financiar. Mai jos va prezentam o comparatie simpla intre un bec led si unul economic, pentru a putea vedea diferentele si avantajele fiecaruia.

bec led vs bec economic

Analizand rapid tabelul de mai sus, putem observa clar ca avantajele pe care ti le ofera un bec led in comparatie cu unul economic. Practic, pe langa economisirea financiara pe care o poti face cumparand becuri led, acestea iti vor oferi si avantaje din punct de vedere calitativ (lumina mai puternica, durata de viata mai mare). Un alt avantaj pe care il prezinta becurile led este ca, in comparatie cu cele economice, ele ofera toata lumina emanata instantaneu si nu au o durata pana cand ofera lumina maxima.

bec led

Unde poti gasi cele mai ieftine becuri led?!

Magazinul online Led Concept iti ofera cele mai ieftine becuri led de pe piata. In acest magazin de iluminat cu led poti gasi o gama foarte variata de produse la cele mai mici preturi. Pentru a comanda trebuie doar sa intri pe pagina magazinului online www.led-concept.ro, iar de acolo totul este simplu. Astfel, te vei putea bucura de toate avantajele pe care noua tehnologie de iluminat cu led ti le poate oferi la niste super preturi!

led concept

Search

Back to Top