Cum iti alegi o fereastra moderna din cadrul unui magazin online?

Afaceri

Atunci cand vorbim despre usi sau despre ferestre, cu siguranta fiecare dintre noi vede in acestea drept unele dintre cele mai importante elemente ale unei locuinte. Atat ferestrele, cat si usile pe langa faptul ca ofera un aspect deosebit locuintelor noastre, simultan acestea dispun de o serie de functionalitati care ne asigura un grad ridicat de confort. Alegerea unei ferestre moderne insa reprezinta o adevarata provocare pentru multi dintre proprietarii de locuinte datorita modelelor si culorilor in care se regasesc astazi aceste elemente.
Daca in urma cu cativa ani eram nevoiti sa parcurgem distante considerabile pana la magazinele de specialitate, astazi avem posibilitatea de a achizitiona ferestre din lemn stratificat de la magazine de specialitate online precum www.robimex.ro. Pentru ca in general nu exista un ghid care sa vian in sprijinul alegerii pe care trebuie sa o facem in acest sens, ne-am gandit in cele ce urmeaza sa va oferim cateva sfaturi cu privire la modul in care trebuie sa alegem o fereastra astfel incat sa fie aspectuasa si functionala simultan.
Materialul din care este construita fereastra este unul dintre factorii principali carora va trebui sa le acordam o atentie deosebita. La ora actuala, atat profilurile usilor cat si cel al ferestrelor sunt construite din materiale precum lemn stratificat sau PVC, cele din urma fiind oarecum ceva mai populare in ultimii ani. Unicul avantaj al PVC-ului este pretul ceva mai accesibil, insa spre deosebire de lemnul stratificat, acesta nu are un aport estetic foarte pronuntat si nici nu dispune de o fucntionalitate corespunzatoare.

Tamplarie lemn stratificat – Robimex.ro

Probabil o sa va intrebati de ce recomandam lemnul stratificat? Raspunsul este cat se poate de simplu. In ciuda pretului ceva mai ridicat, lemnul stratificat are un aport estetic pe care l-am putea numi cu usurinta impresionant avand in vedere ca naturaletea si luminozitatea lemnului sunt aspecte care creeaza o imagine exceptionala oricarei locuinte. In plus, lemnul stratificat ofera un grad de rezistenta mult mai ridicat pe termen lung.
In materie de functionalitati, lemnul stratificat reprezinta de departe una dintre cele mai optime variante datorita faptului ca prin intermediul acestuia, nu vom inregistra pierderi de caldura importante cum se intampla in cazul PVC-ului. Pe timpul sezonului rece, se pierde aproximativ 40% din intreaga energie produsa numai prin intermediul usilor si al ferestrelor, astfel ca acest lucru ar trebuie sa ne atraga atentia asupra materialului pe care il alegem. Prin intermediul lemnului stratificat nu se va realiza transferul de temperaturi, ceea ce inca odata il transforma intr-o varianta optima.
In materie de forme si culori, lemnul stratificat se regaseste intr-o varietate mare, avand posibilitati nenumarate. Este important insa ca forma si culoarea aleasa sa se integreze perfect in aspectul general al locuintei.

Search

Back to Top