Cum s-a răzbunat Serena Williams pe Ion Țiriac, după declarațiile care au scos-o din sărite

Sport

Serena Williams nu uită și nu iartă! Sportiva de 37 de ani continuă conflictul de la distanță cu Ion Țiriac, după afirmațiile făcute de omul de afaceri anul trecut. Dovadă stă ultima decizie a campioanei din SUA: aceasta nu va participa nici la ediția din acest an a turneului WTA de la Madrid.

Serena Williams a fost enervată la culme de afirmațiile făcute de Ion Țiriac înaintea ediției de anul trecut a turneului de la Madrid. Ca atare, atunci s-a retras, invocând că are febră, iar în acest an a decis să nu se înscrie la întrecerea patronată de miliardarul român. Lucru confirmat de antrenorul Patrick Muratoglou, pentru ESPN. Sportiva va reveni în circuit la turneul de la Roma.

“Cu tot respectul, [Serena Williams] are 36 de ani și 90 de kilograme. Mi-aș dori ca tenisul feminin să aibă alte opțiuni”, a spus Țiriac, pentru Sport Bild. Afirmație care nu i-a picat deloc bine Serenei.

Ce replică i-a dat Serena Williams lui Ion Țiriac

Afirmația lui Ion Țiriac nu a rămas fără ecou. Serena Williams i-a dat replica, înainte de a se retrage de la turneul de la Madrid, unde se afla pe tabloul principal.

“Mereu spun că oamenii au dreptul la o opinie. În mod cert, tenisul feminin înseamnă mai mult decât mine. Mult mai mult, dar voi discuta cu el, credeți-mă, voi discuta cu el. Este un comentariu ignorant și sexist, poate că este un bărbat ignorant”, a spus Williams, pentru New York Times.

Câștigătoare de două ori la Madrid, Serena a decis să nu evolueze nici în acest an la turneul patronat de Ion Țiriac.

Search

Back to Top