Cum se dezvolta un copil intr-o gradinita privata fata de o gradinita publica?

Social

Copilul tau are in permanenta nevoie sa fie printre cei de o varsta cu el pentru a isi dezvolta inca de la o varsta frageda capacitati de adaptare si socializare la orice mediu. De aceea, din momentul in care micutul incepe sa dea semne ca isi doreste libertate, atunci este cel mai bine sa ii gasesti o gradinita potrivita temperamentului sau. La gradinita va invata primele lucruri care il vor ajuta in viata cu experienta si rabdare care ii vor dezvolta pofta de viata si imaginatia.
Aici intervine problema. Daca locuiesti intr-un oras mare precum Bucurestiul alegerea unei gradinite private este una cu adevarat grea, pentru ca preturile sunt foarte mari si departe de casa. Insa pe educatia copilului tau nu se pune pret, mai ales in conditiile educationale precare din tara noastra. De aceea, gradinita privata poate fi cu adevarat o solutie pentru multe probleme.

Probleme care apar la o gradinita de stat

Daca ne gandim, in general copiii din gradinite publice sunt lasati sa se joace, iar educatorii nu sunt foarte implicati in procesul educational, decat daca sunt cu adevarati devotati meseriei lor. In cazul meu, de exemplu, educatoarele ne lasau cateodate ore intregi nesupravegheati, sau isi lasau copiii proprii sa ne supravegheze, fara un real succes, insa. Pentru ca un grup de copii mici este imprevizibil, iar cea mai mica neatentie sau idee grozava din partea unuia mai indraznet se poate solda cu altercatii sau incidente.

Ce solutii avem pentru o gradinita?

Pentru ca o gradinita privata de calitate ii va asigura copilului tau atat aportul educational, cat si sentimentul de siguranta pe care tu, ca parinte, ti-l doresti atat de mult, avand in vedere ca nu poti fi langa el. Daca programul gradinitei la care te-ai hotarat include si mese gustoase, pe langa un orar care este respectat de toate cadrele responsabile de bunastarea copilasilor, atunci poti considera ca ai inceput cu dreptul drumul anevoios al vietii de parinte.

O gradinita privata la inceput de drum

Putem privi Art & Play Kindergarten exact ca pe micutii nostri: la inceput de drum, dar cu rezultate excelente, sub o indrumare cu experienta. Aceasta experienta este oferita de cadrele didactice care o revarsa asupra copiilor pe care ii au in grija, de comunicarea permanenta intre gradinita privata si parintii copiilor. Acestia primesc si un raport detaliat, la cerinta lor, despre activitatile la care a luat parte copilul lor si despre evolutia acestuia si vor fi astfel convinsi de faptul ca micutul lor este supravegheat.
Activitatile la care acestia iau parte le dezvolta atat latura artistica, cat si pe cea cognitiva, prin diverse programe:

  • Cursuri de muzica
  • Cursuri de desen
  • Cursuri actorie
  • Cursuri limba engleza
  • Cursuri de dansuri

De aceea, gradinita privata Art & Play este o optiune pentru parintii care vor ca micutii lor sa aiba parte de o baza solida la inceputul vietii lor si sa fie si in siguranta in acelasi timp. Ca parinte, poti alege sa ai incredere in gradinita privata Art & Play si sa descoperi firea artistica a copilului tau.
Puteti veni in vizita la Art & Play Kindergarten la adresa Strada Drumul Valea Danului, nr 22, sector 6, Bucuresti.

Search

Back to Top