Cum utilizam becuri LED in scopul de a economisi?
Comments Off on Cum utilizam becuri LED in scopul de a economisi?

Cum utilizam becuri LED in scopul de a economisi?

Magazine online

De ce sa alegeti si dvs becuri led

Daca folosim etimologia cuvantului becuri LED, prescurtarea pentru led provine de la sintagma engleza “lumina diode”, care inseamna “dioda de iluminare” tradusa in limba romana. Ar fi mai usor daca am explica totul, pentru ca a fost numit in functie de procesul prin care s-a obtinut acest fenomen.

Tehnic, pentru a obtine lumina, trebuie sa polarizati jonctiunea. O jonctiune este zona in care doua sau mai multe materiale diferite se intersecteaza intr-un circuit.

Acestea sunt renumitele avantaje de care trebuie sa stii

Intensitatea luminii ramane stabila de-a lungul vietii.
becuri led
Durata de viata a becuri cu LED este mult mai lunga decat cea a becurilor traditionale sau a becurilor cu halogen, iar frecventa de inlocuire este mai mica, deci devine o investitie pe termen lung.

Majoritatea acestor sisteme de iluminare va permit sa reglati fluxul luminos, astfel incat puteti trece cu usurinta de la lumina de citire ideala la lumina activa. Pentru acest tip de bec, pe eticheta trebuie sa apara pictograma „ajustarea fluxului luminos”.

Se aprind imediat.

In comparatie cu becurile clasice, acestea atrag mult mai putine insecte.

Sunt foarte ecologice. Nu provoaca prea multe deseuri si trebuie manipulate foarte rar.

Becurile cu LED-uri pot oferi lumina de inalta calitate, ochi confortabili si nu vor afecta negativ vederea. Lumina emisa este de buna calitate si nu prezinta fluctuatii ale intensitatii luminii, ceea ce inseamna ca nu este lumina intermitenta.

Reduceti facturile la energie electrica din punct de vedere al sumei

Da, Da. Fata de generatiile anterioare de produse, aceste becuri LED consuma mult mai putina energie. O serie de studii au aratat ca exista diferente enorme intre aceste becuri led si generatiile anterioare de bulbi. Chiar daca au aceeasi performanta in ceea ce priveste cantitatea de lumina produsa, noua versiune consuma o putere mai mica de 5-6 wati.

Cand cumparati, puteti cumpara aceste becuri LED de la magazinele online, cum ar fi led-concept.ro

Intr-un mediu online, veti gasi mai multe oferte decat magazine fizice. Va recomandam sa vizitati magazinul online Led Concept in aceasta perioada si sa alegeti o tehnologie noua mai economica si mai durabila.

Search

Back to Top