Cumpara un apartament nou in Nerva Traian, cu 0% comision, prin Novum Invest

Afaceri

 

Apartamente pe Nerva Traian confortabile

Ati ajuns la concluzia ca o chirie poate deveni o rata pentru propriul apartament? Atunci e timpul sa incepeti sa cautati cele mai bune si avantajoase oferte la locuinte, cu ajutorul unor experti in domeniul imobiliar. Dezvoltatorul Novum Invest va recomanda apartamentele noi din ansamblul rezidential Nerva Traian, cele care insumeaza toate caracteristicle unui camin ideal.

Un apartament nou in Nerva Traian inseamna finisaje la alegere si dotari de ultima generatie

Cei mai multi dintre cumparatorii unor apartamente noi isi doresc ca viitoarele locuinte sa beneficieze de toate cele mai importante facilitate ale unui astfel de spatiu. De aceea, dezvoltatorul imobiliar Novum Invest isi propune sa ofere cele mai avantajoase caracteristici ale unei locuinte ideale. Printre acestea, cel mai important beneficiu pentru client este ca va putea sa isi aleaga singur finisajele viitoarei locuinte. Acest lucru inseamna finisaje moderne, de calitate si functionale, ferestre PVC cu 6 camere si geam low-e, precum si centrala termica proprie si bai utilate integral cu cele mai moderne tipuri de instalatii sanitare.

Multiple modalitati de plata si comision 0% pentru orice tip de apartament din Nerva Traian

Indiferent ca viitorii rezidenti vor opta pentru o garsoniera spatioasa, pentru un apartament cu 2 camere sau unul cu 3 camere, acestia pot face plata finala prin mai mult moduri. Acest lucru este posibil odata cu dorinta dezvoltatorului imobiliar de a face accesibila achizitia unui apartament nou in Nerva Traian pentru cat mai multi doritori.

Printre cele mai accesibile modalitati de plata se numara plata prin creditul bancar “Prima Casa”, plata prin credit ipotecar, plata CASH sau plata printr-un parteneriar dezvoltat intre dezvoltatorul imobiliar si BCR. Indiferent de modalitatea pe care o veti alege, pentru oricare dintre tipurile de apartamente noi din Nerva Traian, Novum Invest nu va percepe un comision de achizitie, asta pentru ca este un dezvoltator imobiliar orientat spre multumirea unui numar cat mai mare de clienti.

Meritati un camin nou perfect, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru intreaga familie.

DESPRE Novum Invest

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienta de 7 ani pe piata din Romania, 8 proiecte finalizate si 4 in lucru. Oferta de locuinte pe care o pune la dispozitie tuturor viitorilor rezidenti cuprinde garsoniere, apartamente cu 2 camere, respectiv cu 3 camere, in zone ale Bucurestiului centrale sau ferite de aglomeratia orasului.

Pentru ca este un dezvoltator imobiliar, Novum Invest percepe un comision de 0% la toata gama de locuinte pe care o pune la dispozitie, precum si multiple posibilitati de plata. Pentru a cere o oferta celor de la Novum Invest, contactati-i la numarul de telefon 0723.551.494 sau direct la sediul societatii, din Splaiul Unirii, nr 197, ap 25, etaj 6 Sector 3, Bucuresti.

###

 

 

 

Search

Back to Top