Curs auditor intern pentru tine si cariera ta
Comments Off on Curs auditor intern pentru tine si cariera ta

Curs auditor intern pentru tine si cariera ta

Afaceri

O societate care ofera cursuri de auditor intern este Training Professionals care prezinta o echipa foarte bine instruita de experti in mai multe domenii de pe piata muncii precum resursele umane, IT si domeniul financiar-contabil.

curs auditor intern

Ei au de asemenea, un scop foarte bine stabilit si anume sa ofere o gama variata de servicii complete celor care doresc sa avanseze si sa devina profesionisti in domeniul in care activeaza. Pentru a fi posibil acest lucru este necesar sa urmezi un curs auditor intern.

Ce teme sunt abordate intr-un astfel de curs auditor intern?

Este de mentionat faptul ca materia predata in cadrul unui curs auditor intern oferit de Training Professionals va va ajuta foarte mult in dezovoltarea dumneavoastra profesionala. Prin uramre, iata cateva dintre tematicile abordate de catre trainerii profesionisti:

  • Veti simula un audit intern;
  • Veti analiza gandirea bazata pe riscuri;
  • Va veti documnta corespunzator in vederea efectuarii unui audit;
  • Ce tehnici trebuiesc aplicate si cum trebuie sa prelucrati informatiile primite;
  • Vi se vor explica conceptele legate de auditarea unui sistem de management dintr-o companie sau organizatie.

De ce este foarte important sa apelati la un astfel de curs de formare profesionala?

In primul rand, acest tip de curs auditor intern va va forma o imagine mai larga despre ceea ce inseamna utilizarea metodologiei bazata pe o gama variata de riscuri.

In timpul acestui curs de formare veti primi din partea profesorilor mai mute exemple practice astfel incat sa intelegeti mult mai bine acest domeniu. Se stie ca practicile de audit sunt considerat cele mai folosite in domeniu. La sfarsit, veti putea exersa cu aceste practici deoarece se organizeaza o misiune de audit, cursantii fiind nevoiti sa prezinte asadar un raport final al activitatii.

Deci, in urma acestui curs personalul unei companii isi poate extinde cumulul de cunostinte cu privire la acest domeniu si vor putea sa imbine in mod armonios teoria asimilata in cadrul curs auditor intern cu practica la locul de munca dar si in timpul probei practice. Ei vor stii cum sa aplice in mod corect metodologia de audit.

Unde puteti face acest curs?

Cum am spus si la inceputul articolului, acest curs este disponibil si in cadrul societatii Training Professionals. El este un curs de tip open la care pot participa minim 5 persoane. Acesta are o durata de 3 zile. In plus, pretul acestuia este de 200 de euro per participant si poate fi efectuat in Bucuresti, Cluj, Iasi sau Brasov.

 

Search

Back to Top