Cursurile de make up pentru incepatori te invata cele mai noi trenduri in make up
Comments Off on Cursurile de make up pentru incepatori te invata cele mai noi trenduri in make up

Cursurile de make up pentru incepatori te invata cele mai noi trenduri in make up

Afaceri, Social

Daca iti doresti sa arati excelent si sa afisezi un make up de invidiat la petreceri, nu mai sta pe ganduri si vino la cursurile de make up pentru incepatori pentru a invata cele mai noi trenduri si pentru a le putea pune in practica in cel mai corect mod cu putinta. La cursurile de make up pentru incepatori vei invata cum sa-ti asortezi make up-ul cu imbracamintea si care sunt combinatiile perfecte pentru astfel de iesiri de seara. Cel mai important lucru pe care il vei invata va fi sa cunosti ce tip de make up ti se potriveste cel mai bine.

Cum va decurge o lectie la cursurile de make up pentru incepatori?

Dupa cum am spus si mai sus, iti prezentam ca exemplu o lectie de la cursurile de make up la care vei invata cum sa abordezi corect make up-ul pentru petreceri.
In primul rand, vom incepe cu fondul de ten. Daca esti o persoana care danseaza foarte mult sau daca la acea petrecere este o lumina puternica, atunci va trebui sa aplici un fond de ten mineral ce are ca rol principal captarea luminii pentru ca tu sa poti avea un look stralucitor. Apoi, la aceeasi lectie de la cursurile de make up pentru incepatori vom trece la make up-ul pentru ochi. Este foarte important sa ai curajul sa indraznesti de fiecare data, dar sa nu exagerezi. Te vom invata cum sa te dai cu sclipici pe pleoape facandu-le sa arate extraordinar, dar si de bun gust. Intotdeauna trebuie sa alegi un rimmel waterproof, pentru a nu avea surprize pe parcursul petrecerii. Iti vom arata si iti vom explica de ce este in continuarea make up-ul „smokey eyes” la moda si in acest an. Acest tip de make up iti va oferi un aer misterior cu care vei putea iesi in evidenta.
Dupa ce am terminat cu make up-ul ochiilor, trecem impreuna la obraji. La cursurile de make up pentru incepatori iti vom arata cum sa folosesti corect fard de obraji bronzant pentru o imagine de senzatie.
La final, trecem la buze. Avand in vedere ca ai nevoie ca make up-ul sa reziste fara probleme toata noaptea, cursurile de make up pentru incepatori iti vor arata un secret: inainte sa te dai cu ruj, aplica un strat subtire de fond de ten pe buze. Astfel poti sa fii sigura ca rujul va rezista fara probleme. Trebuie sa stii ca in continuare este la moda rujul rosu. Aceasta culoare se potriveste de minune peroanelor ce au parul blond.

cursurile de make up pentru incepatori

Cam asa arata o lectie la cursurile de make up pentru incepatori. Daca ti-am starnit curiozitatea, vino si tu pe site-ul www.dallesgo.ro sau inscrie-te direct pe acest link INSCRIERE CURSURI MAKE UP INCEPATORI, pentru ca la cursurile de make up pentru incepatori vei afla o multime de secrete si vei invata tehnici si trucuri din domeniu. Cursurile de make up pentru incepatori DallesGO se desfasoara pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2, Bucuresti.

Search

Back to Top