De anul 2020 programeaza-te pentru computer tomograf!
Comments Off on De anul 2020 programeaza-te pentru computer tomograf!

De anul 2020 programeaza-te pentru computer tomograf!

Beauty, Social

Una dintre problemele celor care isi fac sau urmeaza sa isi faca o astfel de examinare cu un computer tomograf este daca procedura este sigura.

Marea problema a pacietilor este faptul ca pentru aceasta investigatie este nevoie sa se foloseasca raza X. Astfel ca pacientii se intreaba daca riscul de a se expune la o astfel de investigatie este prea mare. Dar nu trebuie sa fie acest aspect un motiv de ingrijorare pentru tine.

Medicii specialisti stiu intotdeauna exact ce cantitate de raze X sa foloseasca pentru a nu iti afecta sanatatea.

Exista de asemenea si anumite contraindicatii cand vine vorba de aceasta procedura. Spre exemplu, nu trebuie sa fie folosita de femeile care deja sunt in a treia luna de sarcina.
computer tomograf

Exista anumiti pasi care trebuie urmati in timpul examinarii cu computerul tomograf?

Desi examinarea cu computer tomograf nu are o durata foarte mare de timp, pentru cele mai bune rezultate este necesar sa urmati anumite indicatii:

  1. Este necesar sa stati perfect intins pe masa aparatului de examinare.
  2. De asemenea, nu uitati ca nu trebuie sa va miscati.
  3. Bijuteriile sunt interzise in timpul unei astfel de examinarii.

Daca aveti nevoie de o examinare cu computer tomograf la Clinica Medicala Romgermed este aici pentru dumneavoastra. Aceasta clinica are unii dintre cei mai pregatiti medici, totul pentru ca dumneavoastra sa aveti o experienta cat mai placuta posibil. Nu aveti motiv de ingrijorare, caci intreaga examinare nu implica niciun fel de durere, iar durata acesteia nu este deloc lunga. Trebuie sa pui mereu sanatatea pe primul loc, astfel ca daca ti-a fost recomandat sa realizezi o examinare cu computer tomograf este cel mai adecvat sa o faci. Medicii prezenti in Clinica Romgermed vor fi mereu alaturi de tine, iar tu nu ai motive de ingrijorare.

Clinica Medicala Romgerned din Bucuresti ofera computer tomograf gratuit

Astfel ca imaginile oferite de catre computer tomograf al acestei clinicii sunt de cea mai inalta calitate. In cazul in care vi s-a recomandat sa va faceti o examinare cu computer tomograf, puteti veni cu cea mai mare incredere la Clinica Romgermed, caci medicii sunt foarte bine pregatiti si pot realiza aceasta examinare in deplina siguranta.

Tehnologia a evoluat extrem de mult, astfel incat starea dumneavoastra de sanatate poate fi mentinuta foarte usor. Medicii lucreaza intotdeauna cu profesionalism, astfel incat puteti avea deplina incredere in serviciile oferite de Clinica Romgermed.

Nu mai astepta si pune sanatatea pe primul loc indiferent de situatie.

Search

Back to Top