De ce este bine sa folosesti becuri led si tehnologia LED
Comments Off on De ce este bine sa folosesti becuri led si tehnologia LED

De ce este bine sa folosesti becuri led si tehnologia LED

Magazine online

Iata cateva lucruri despre tehnologia LED

Trebuie sa stiti insa ca becurile cu LED reprezinta o investitie pe termen lung cu o rata extrem de mare de profitabilitate pentru ca avantajele foarte mari pe care tehnologie LED le ofera si de care trebuie sa profitati neaparat.

Consumul foarte mic de curent electric produs de becurile cu LED de aici este practic primul mare avantaj de care trebuie sa tii cont. Factura scazuta la energia electrica o sa va ofere o economie lunara substantiala in comparatie cu sistemele de iluminat foarte vechi.
becuri led
Becurile LED ofera si au o durabilitate si o rezistenta extrem de ridicata. Deci becurile LED nu vor trebui schimbate foarte des, lucru care aduce iar o economie substantiala in buzunarul dumneavoastra.

Cele mai economice becuri: becurile cu LED

Becurile LED oferă o lumină direcţională însă, folosite în grupuri, dispozitivele ce folosesc LED-uri sunt o alternativă ce oferă o lumină de calitate mai bună şi consumă mult mai puţin decât becurile incandescente. LED-ul alb, folosit in becurile economice LED actuale a fost descoperit in 1993 de Nichia Corporation.

Practic a fost inventat LED-ul albastru, a carui lumina combinata cu LED-uri verzi si rosii produce lumina alba folosind tehnici precum conversia lungimii de unda, combinarea culorilor sau Homoepitaxial ZnSe.

Avantaje becuri LED:

  • Durata de viaţă mare – becurile LED pot fi folosite de două ori mai mult (până la 50.000 de ore) faţă de cele fluorescente şi de peste 50 de ori mai mult faţă de cele incandescente.
  • Rezistenţă crescută – becurile LED sunt rezistente la şocuri şi vibraţii pentru că nu au filament precum cele incandescente.
  • Eficienţă superioară – becurile LED produc o lumină mult mai puternică şi mai apropiată de conceptul de lumină albă.
  • Consum redus de energie – principalul avantaj al acestui tip de becuri este consumul său scăzut, de 10-15 ori mai mic decât cel al unu bec incandescent, motiv pentru care becurile LED se numără printre cele mai economice becuri.
  • Tipul de lumină – becurile LED produc lumină rece, spre deosebire de becurile incandescente care se încing foarte tare ele având o eficienţă foarte scăzută. (90% din energia electrică ce le străbate este tarnsformată în căldură, şi numai 10% este transformată în lumină)

Despre magazinul online de becuri LED – www.electric-concept.ro

Cei de la magazinul online de iluminat Electric Concept va ofera o gama variata de sisteme de iluminat pe baza de led la cele mai mici preturi din online. Pe site-ul www.electric-concept.ro puteti sa gasiti produse pe baza de led precum: becuri, spoturi, proiectoare, plafoniere, panouri, tuburi, benzi, sisteme de iluminat stradal si industrial, toate oferindu-va toate avantajele tehnologiei pe baza de led la cele mai mici preturi. Toate produsele de la Electric Concept vin insotite de certificate de garantie si conformitate.

Search

Back to Top