De ce sa folosesti Tego in proiectul tau
Comments Off on De ce sa folosesti Tego in proiectul tau

De ce sa folosesti Tego in proiectul tau

Magazine online

Ce avantaje are Tego

Printre materialele de constructie de inalta calitate, se numara tego. Desi puteti utiliza tego in diverse situatii, cea mai buna utilizare a acestui material este atunci cand sunt implicate mai multe sabloane si procese de cofrare.

Acest lucru se datoreaza faptului ca rezistenta este puterea acestui material. Calitatea sa nu se va schimba in timp, asigurand astfel va veti bucura de el o durata lunga de viata. Un alt avantaj al acestui material este suprafata sa antiderapanta.
tego
Tego este un material cu multe caracteristici si poate fi utilizat in multe proiecte de constructii.

Este realizat din folie fenolica. Puteti cumpara o suprafata antiderapanta in functie de preferinte. Poate fi utilizata pentru galvanizarea podurilor de vehicule grele, cum ar fi camioane si nave. De asemenea, poate fi utilizata pentru a construi platforme speciale, cum ar fi scene de concert.

Este compus dintr-un furnir tehnic multistrat, care se realizeaza prin lipire cu un tip special de rasina (si anume rasina fenolica). Tego are o rezistenta foarte buna, are o rezistenta mecanica crescuta si este, de asemenea, impermeabil si rezistent la abraziune. Placa Tego poate fi refolosita de pana la 10 ori.

Poate fi realizat din plop sau mesteacan, ambele reprezentand lemn de cea mai inalta calitate. De asemenea, puteti cumpara faruri de diferite grosimi.Daca preferati un model neted, ambele straturi sunt acoperite cu un film fenolic intunecat cu margini mai intunecate. Prin urmare, nu permite umezelii sa patrunda in interior.

Pentru ce se poate folosi tego?

Tabla Tego are un scop special: ingineria sabloanelor. Cu toate acestea, versiunea sa cu o suprafata antiderapanta are o versatilitate mai mare. Prin urmare, poate fi utilizat intr-o varietate de medii, inclusiv amenajarea locurilor de joaca pentru copii (oferind siguranta suplimentara si prevenirea alunecarii), proiecte din industria auto (platforme pentru vehicule de transport), design interior si poate fi folosit ca elemente de decorare a peretilor.

Search

Back to Top