De ce sa folosesti un topper pentru saltea?!
Comments Off on De ce sa folosesti un topper pentru saltea?!

De ce sa folosesti un topper pentru saltea?!

Magazine online

Daca vrei sa-ti protejezi salteaua de pat si sa ai un confort in plus, trebuie sa folosesti un topper pentru saltea. Topperul pentru pat se pune peste saltea sau peste canapeaua ta, pentru a le proteja si implicit pentru a le mari gradul de folosinta. Acesta este de fapt o saltea aditionala din spuma cu memorie. Este indicat sa folosesti un topper pentru saltea daca:

  • Suferi de anumite tipuri de alergii, iar salteaua ta este una care nu ofera protectie impotriva acarienilor, un topper pe care sa-l asezi peste saltea este solutia ideala. De cele mai multe ori, saltele vechi atrag foarte mult praf si din aceasta cauza se pot dezvolta anumite alergii de care cu greu scapi.
  • Daca dormi des pe canapea si vrei mai mult confort, daca utilizezi un topper acesta iti va oferi mai mult confort si o va proteja. Astfel, canapeaua va deveni mult mai comoda, iar tu te vei odihni mult mai bine.
  • Daca ti-ai cumparat o saltea care ti se pare tare, folosirea unui topper peste saltea va face ca patul sa fie mult mai confortabil si mai moale, iar astfel vei scapa de cheltuiala pentru o saltea noua.
  • Daca ai musafiri si nu ai unde sa ii culci peste noapte, un topper poate functiona ca o saltea adevarat pe care acestia sa doarma. Dupa ce este utilizat, acesta se depoziteaza foarte usor, fiindca se ruleaza rapid si este foarte usor.
  • Daca ai copii si nu vrei ca acestia sa se joace direct pe jos, poti alege un topper cu grosime mica pe care acestia se sa joace. Este important ca topperul sa aiba o duritate ridicata pentru ca copii sa nu simta ca sunt pe o suprafata pe care nu se pot juca in voie.
  • Daca pleci des in excursii cu cortul si nu vrei sa dormi direct in sacul de dormit, daca vei dormi pe un topper te vei simti ca intr-un pat adevarat.

La Bellanotte gasesti 3 tipuri de toppere pentru saltea

 

toppere pentru saltea

Magazinul online de saltele, toppere, canapele si paturi BellaNotte, iti propune 3 tipuri de toppere online pentru saltea din care il poti alege pe cel de care ai nevoie. Astfel, cele 3 modele de topper online pentru saltea sunt:

  1. Topper pentru saltea Modena – acesta are o grosime de 3 cm, fiind ideal pentru excursii si pentru joaca copiiilor, deoarece este se ruleaza usor si este usor de depozitat si transportat.
  2. Topper pentru saltea Salerno – acesta are o grosime de 4 cm, fiind considerat foarte confortabil. Acest tip de topper poate tine locul unei saltele fara probleme. Are un strat de 2 cm de spuma cu memorie fapt ce ofera un confort ridicat.
  3. Topper pentru saltea Belluno – acesta are o grosime tot de 3cm si imunatateste considerabil gradul de confort si durata de utilizare a saltelei. De asemenea, mai poate fi folosit si pentru cei care fac exercitii fizice. Contine un strat de 1 cm de spuma cu memorie.

Daca vrei sa vezi toate produsele pe care BellaNotte la comercializeaza online, acceseaza site-ul www.bellanotte.ro. Toate produsele de aici sunt la pret de producator, deoarece BellaNotte este un producator pentru aceasta gama de produse de 10 ani.

Search

Back to Top