De ce tot mai multe femei aleg tratamentul prin ultrasunete?
Comments Off on De ce tot mai multe femei aleg tratamentul prin ultrasunete?

De ce tot mai multe femei aleg tratamentul prin ultrasunete?

Uncategorized

Daca va confruntati cu celulita, grasime sau cu probleme de tipul nodulilor celulitici, zone adipoase sau vergeturi, atunci recomandarea nostra este tratamentul prin ultrsunete pentru a scapa de astfel de probleme.

Informatii generale despre metoda de slabit prin ultrasunete

Stiati ca tratamentul prin ultrasunete este un mare inamic al celulitei, datorita efectelor sale asupra stratului adipos? Metoda permite indepartarea grasimii localizate si obtinerea aspectului dorit al corpului fara a se apela la mijloace chirurgicale. Odata cu reducerea stratului adipos, ultrasunetele pot netezi pielea si reduce celulita in zonele tratate.

Conform descrierii procedurii, tratamentul se foloseste de unde cu frecventa redusa. Intre 1 si 3 MHz, ceea ce inseamna o emisie de doua feluri de unde generate. Vorbim de emisia continua si de emisia intrerupta/prin impulsuri.

ultrasunete

Pe langa acest aspect, procedura terapeutica mai are o componenta ce face diferenta in ceea ce priveste obtinerea rezultatelor mai rapide. Nu se bazeaza doar pe enerie prin radiatii, ci si prin particularitati termice.

Cu alte cuvinte, energia termica generata contribuie la cresterea necesara a temperaturii pentru a topi grasimile din tesutul vizat. Si astfel, are loc un un beneficiu dublu. Scapi si de rasimea excesiva din corp, dar si tonifiezi pielea. Acesta poate fi aplicat in zonele corpului, dar si pe partea faciala.

Tratamentul aplicat la nivelul fetei

Aparatele moderne cu ultrasunete pot viza tesuturile cutanate profunde, permitand terapeutilor sa focalizeze energia acolo unde este cu adevarat necesara. In acest context, aceste metode au devenit una dintre terapiile recomandate cu succes in tratamentele de lifting facial.

Aceasta actioneaza la nivel facial prin aplicarea aparatului Weelko utilizat in centrul Fysiogand are caracteristici care permit ultrasunetelor sa ajunga pana la 5mm sub piele, penetrand al 2-lea strat de musculatura, sub muschii faciali. Penetrarea la un nivel atat de profund (unde multe aparate cu laser nu pot ajunge) este extrem de importanta pentru ca la acel nivel pielea produce colagen nou.

Spre deosebire de alte tratamente (cum ar fi laser-ul) care targeteaza cu precadere zonele superficiale ale pielii, terapia cu ultrasunete trece prin suprafata cutanata si furnizeaza energia ce va stimula productia de colagen in zonele profunde, cu efecte benefice asupra fermitatii faciale.

Fiindca este o terapie non-invaziva ultrasunetele nu implica incizie, pansamente sau perioada de recuperare, fiind o alternativa pentru persoanele care nu doresc sa urmeze un facelift chirurgical sau care, cel putin, doresc sa amane o astfel de procedura pentru cativa ani.

Efectele tratamentului cu ultrasunete sunt evidente pentru persoanele ce prezinta linii fine si riduri, modificari de pigmentare in urma expunerii la soare, diverse pete cauzate de varsta si alte conditii interne sau externe.

Search

Back to Top