De ce trebuie sa tii cont cand alegi un salon de nunta?!

Afaceri

Decizia pentru alegerea unui salon de nunta este una foarte importanta, dar in acelasi timp foarte dificila. Pentru organizarea unei nunti perfecte, salonul de nunta este unul dintre cele mai importante elemente. Evident, sunt cateva lucruri importante pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi un salon de nunta, pentru ca petrecerea in sine sa fie un real succes. Petrecerea de nunta, poate fi, unica in viata ta si de aceea trebuie ca totul sa fie perfect.

Top 3 criterii pentru alegerea unui salon de nunta

Mai jos iti prezint unele dintre cele mai importante lucruri, pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi un salon de nunta pe gustul tau, pentru ca toate lucrurile sa se desfasoare asa cum ai visat.

Semneaza intotdeauna un contract cu salonul de nunta inchiriat

In momentul in care te-ai hotarat asupra unui salon de nunta si trebuie sa achiti avansul, este recomandat sa semnezi un contract, pentru a avea siguranta ca sala va fi rezervata pentru tine in ziua respectiva. In acel contract pe care il faci cu salonul de nunta, trebuie sa fie trecute toate detaliile discutate si astfel, nu vei avea alte probleme legate de costuri suplimentare.

Decoratiunile salonului de nunta

Un alt aspect important in alegerea unui salon de nunta este daca acesta va permite sau nu, sa aduceti firme care sa se ocupe de aranjamente florale, baloane, decorarea meselor sau artificii. Ai putea sa-i rogi pe cei de la salonul de nunta, sa-ti recomande chiar ei o firma specializata cu care au mai colaborat pana acum, pentru ca, asta inseamna ca stiu exact ce trebuie ales pentru ca nunta sa iasa perfect. Ideal ar fi ca salonul de nunta sa fie frumos decorat si sa detina un mobilier de bun gust, astfel incat, sa nu mai fie nevoie sa apelati la serviciile unei firme care se ocupa de decorari. Un salon de nunta select va diminua mult nevoie de decorare si implicit vor scadea si anumite costuri.

Meniul de nunta

Trebuie sa te interesezi ce meniuri de nunta poti gasi la respectivul salon de nunta. Este recomandat sa gusti din felurile de mancare, pentru a le testa calitatea. De regula, fiecare salon de nunta are cateva meniuri standard. Trebuie sa te interesezi de gramajul si marimea portiei de mancare. Trebuie sa discuti si cu salonul de nunta si despre meniurile pe care le vor asigura in plus in cazul in care vor fi mai multe persoane invitate decat te-ai asteptat.
Un meniu de nunta sofisticat si complex, costa intre 50 si 150 de euro, iar unul acceptabil poate arata astfel:

• Gustare rece
• File de salau cu sos cremos de unt si capere cu garnitura de cartofi noi trasi in unt, legume la abur si lamaie
• Sarmalute in foi de varza si in foi de vita din porc si vitel cu sos de smantana, varza calita in untura de rata, mamaliguta, bacon si ardei iute
• Friptura la gratar din muschiulet de porc si piept de pui cu sos de ciuperci de padure
• Tortul Miresei
• Fructe (banane, struguri, portocale, mere) saleuri, alune

salon de nunta

Search

Back to Top