Deschideti intrarile casei sau spatiului comercial automat, cu un sistem de automatizari porti performant, de la A2T.ro

Social

De ce sa mai coborati din masina cand afara sunt temperaturi cu minus? Sau de ce sa trebuiasca sa dezghetati yalele portii si incuietorile, cand aveti la dispozitie un sistem mult mai performant si mai simplu de folosit: automatizarile de porti. Magazinul online A2T.ro, expertul in sisteme de securitate si control acces, va ofera posibilitatea de a comanda repede si simplu unul dintre echipamentele de automatizari de porti, fie ele batante sau culisante, astfel incat sa economisiti timp si energie in deschiderea intrarilor in spatii rezidentiale sau comerciale.

Automatizarile de porti sunt personalizate in functie de dimensiunile si greutatea portilor

automatizari porti

Pentru ca intelege diversitatea cererii venita din partea clientilor sai, magazinul online cu echipamente de control acces, echipamente de mentinerea securitatii casei si sisteme anti-incendiu, v-a pregatit o gama completa de automatizari de porti. Astfel, prin selectia unor filtre speciale, alegeti modelul perfect de automatizari, in functie de:
• Tipul de acces unde urmeaza sa folositi sistemul (porti batante, porti culisante, usi de garaj, accesorii pentru automatizari, bariere de acces, usi de garaj sectionale);
• Automatizari de porti cu un tip de culisare la sol, marchize sau usi glisante;
• Echipare cu o comunicare alarma;
• Automatizari in functie de greutatea portii;
• Tipul de model de automatizare (liniara, articulara sau ingropata);
• Numar de zone maxim, intre 1 si 8;
• Producatori de top, precum Atu tech, Eldes, Motorline, Safer sau Power Tech.
Indiferent de tipul de automatizari de porti ieftine pe care urmeaza sa le comandati de la A2T.ro, magazinul online va garanteaza calitatea lor, precum si preturile avantajoase, astfel incat oricine sa aiba acces la un astfel de sistem de control acces.

Automatizari de porti- solutia eficienta pentru un control acces simplu, de la Atu Tech

automatizari porti

Daca vreti sa investiti intr-un astfel de echipament de control acces, intrati in magazinul online A2T.ro, locul care va intampina cu cea mai diversificata colectie de automatizari de porti, de la producatori de top. Iar pentru a satisface si cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor sai, Atu Tech va ofera posibilitatea de a va face cumparaturile online, prin doar cateva click-uri.
Ii gasiti pe cei de la A2T.ro la numerele de telefon 0749-232-444; 0753-058-588; 0369-801-948 sau la adresa de e-mail office@a2t.ro. Investiti intr-un stil de viata mai comod si mai modern, incepand cu un sistem de control acces performant.

Search

Back to Top