Despre consumul becuri LED – vezi avantajele
Comments Off on Despre consumul becuri LED – vezi avantajele

Despre consumul becuri LED – vezi avantajele

Magazine online

Noile becuri LED reprezinta este rezultatul dezvoltarii continue a fiintelor umane, fie in mintea umana, fie in progresul tehnologic produs de fiintele umane. Aceasta noua forma de iluminat se bazeaza pe o tehnologie revolutionara care isi are originea in becuri mici, integrate in diverse aparate, produse electronice etc.

Daca initial becul incandescent este folosit initial frecvent, acesta isi va pierde valoarea in timp, dar va pierde variante de iluminare mai moderne si imbunatatite. La inceput exista becul clasic incandescent.
becuri led
Ulterior, aceste variante au fost inlocuite cu produse noi, mai moderne si mai eficiente, precum noile becuri LED.

Ce alte avantaje intalnim

Rezistenta ridicata in timpa becuri LED de la Electric Concept – deoarece sunt fabricate din materiale rezistente, pot rezista la o anumita cantitate de soc mecanic si, prin urmare, au o rezistenta ridicata;

Lipsa de radiatii ultraviolete – razele infrarosii sunt rare si nici raze ultraviolete nu exista. Prin urmare, sunt una dintre cele mai bune solutii pentru camerele de iluminat, cu obiecte sensibile la caldura si raze ultraviolete, cum ar fi tablouri, lucrari de arta, etc .;

Conceptul modern de design vinde niste becuri LED cu forme diferite, astfel incat este potrivit pentru orice tip de design interior care exista in camera. Mai mult, intensitatea luminii emise poate fi usor reglata.

Iluminare instantanee-Comparativ cu alte sisteme de iluminare, nu necesita timp de incalzire pentru a emite cea mai buna lumina. Prin urmare, odata ce butonul este apasat, aceste becuri LED vor emite cea mai buna si completa lumina. Mai mult, acestea nu sunt complet afectate de efectele de comutare.

Tensiune joasa-Datorita tensiunii joase necesare, acestea functioneaza bine cu surse de alimentare de joasa tensiune. In zonele rurale, acestea sunt legate de energia solara.

De unde ne cumparam becuri LED

Gasesti becuri led si alte sisteme cu aceasta tehnologie exclusiv in magazinul online Electric Concept. Alege Electric Concept pentru cele mai bune produse de pe piata. Te vei bucura de economii considerabile si durabilitate garantata.

Search

Back to Top