Despre criolipoliza in Bucuresti gasesti detalii aici!
Comments Off on Despre criolipoliza in Bucuresti gasesti detalii aici!

Despre criolipoliza in Bucuresti gasesti detalii aici!

Beauty

Ce este criolipoliza?

Daca locuiti in Capitala, procedura de criolipoliza la temperaturi joase din Bucuresti, daca este efectuata corect, va poate ajuta sa scapati de acumularea excesiva de grasime.

Acest tratament este non-invaziv si functioneaza in principal pe celulele grase problematice care devin destul de deranjate si nimeni nu ii place cu adevarat.

Daca nu stiti, criolipoliza este prima metoda folosita pentru pierderea in greutate locala in 2010. Cercetarile si experienta au aratat ca descompunerea grasimilor congelate este eficienta si sigura pentru zonele in care tesutul adipos provoaca cele mai multe probleme (talie, abdomen, fese). Sau coapse, efectul este excelent pentru aceasta zona.

Beneficiile pe care ti le aduce acest tratament

Ca orice metoda de remodelare corporala, descompunerea grasimilor prin criolipoliza are multe avantaje care te vor face sa zambesti si te vor convinge sa alegi aceasta metoda sigura de slabit.
criolipoliza
Primul avantaj al acestei proceduri este faptul ca pana la 25% din stratul de grasime va fi eliminat la sfarsitul tratamentului, ceea ce poate cauza un zambet pe buzele dvs. In al doilea rand, procesul nu este dureros si nu are efecte secundare grave.

In functie de persoana care primeste acest tratament, puteti simti relaxare sau contrar veti vedea vanatai sau roseata la locul de tratament.

Efectul tratamentului este rapid si de lunga durata. Dupa tratamentul cu criolipoliza, organismul va elimina in mod natural toata grasimea. Pe langa toate aceste avantaje, este o terapie care face minuni, de asemenea, foarte accesibila, deoarece multe clinici de remodelare corporala ofera pachete promotionale la preturi reduse.

Unde sunt disponibile acest tip de sedinte?

Sedintele de descompunere a grasimilor prin crio-lipoliza sunt disponibile si la Clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti.

Pe langa acest tratament, puteti alege si alte servicii clinice, cum ar fi radiofrecventa, ecografia, diverse tratamente faciale, drenajul limfatic, reflexoterapia sau masajul anticelulitic.

Un terapeut profesionist te va ajuta sa scapi de excesul de grasime care va deranjeaza si sa pregatesti un aspect de invidiat si un corp ideal, gata sa te relaxezi pe plaja!

Search

Back to Top