Despre fondatorul clinicii Romgermed – Dorian Schwartz

Uncategorized

Clinica Romgermed a luat nastere in 1999 si a fost infiintata de Dorian Schwartz care a reusit sa investeasca extrem de mult in tehnologie in relatiile cu pacientii. Datorita relatiilor cu pacientii si a investitiilor facute, Dorian Schwartz a derulat campanii sociale prin care a reusit sa ajute extrem de multe persoane cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa infiinteze campania “Conectati la viata” unde impreuna cu Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru extrem de multe sate izolate geografic si afectate de inundatii.

romgermed-3

A sustinut financiar tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina si nu aveau posibilitatile financiare

Dorian Schwartz a derulat timp de 2 ani de zile campanii de educare a tinerilor din liceele din Bucuresti pentru teme sociale cum ar fi: eliminarea violentei din scoli, educatia sanitara si mai ales consumul de droguri.

Pasiunea domnului Dorian Schwartz pentru medicina, pentru Romania si pentru sistemul medical din Romania a ajutat enorm la dezvoltarea clinicii Romgermed, ajungand-o sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical. Fondatorul clinicii Romgermed este Dorian Schwartz. Dorian Schwartz a facut studiile jumatate in Germania si in Statele Unite ale Americii si de aceea a venit in Romania cu idei occidentale despre afaceri si de aceea a dorit sa studieze si in Romania, la facultatea de medicina, pentru a intra in sistemul medical din Romania.

Dupa ce a terminat facultatea de medicina, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemelul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Clinicile Romgermed din Bucuresti are oferte foarte diverse la medicina muncii, in functie de numarul de angajati pe care firma il are si ofera si seturi complete de analize necesare pentru o evaluare completa si complexa a angajatilor. Sanatatea ocupationala a angajatilor este cea mai importanta tinta a sanatatii.

Putina lume stie, dar medicina muncii este o parte extrem de importanta a medicinei. Rolul principal al acestora este de a informa angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si a modalitatilor de mentinere a conditiilor de lucru, conditii care ar trebui sa fie perfecte pentru sanatatea angajatilor.

  • Previne absenta angajatilor de la munca din cauza imbolnavirii datoare conditiilor de la lucru si astfel reusesc sa protejeze angajatii si de alti factori de risc.
  • Mentine angajatul intr-un mediu extrem de adaptat pentru capacitatile sale mentale si fizice ale fiecaruia.
  • Angajatorul este obligat sa asigure angajatilor sai servicii medicale.

Ofertele de medicina muncii sunt disponibile online sau in clinicile Romgermed din toata tara.

Search

Back to Top