Divertisment si sport, ambele sub un singur nume: tricicletele de copii

Magazine online

Primele triciclete au fost inventate in secolul XVII, de un german cu dizabilitati, iar astazi ele sunt utilizate la scara din ce in ce mai larga, pe intreg mapamondul. Destinata la inceput oamenilor cu dizabilitati in miscare, acum tricicleta pentru copii reprezinta cel mai authentic mod de a imbina utilul cu placutul, in speta: divertismentul si sportul.

Biciclete, triciclete, trotinete, skateboarduri sau role. Impanzesc parcurile si odata cu venirea sezonului cald, parintii isi scot copiii la plimbare. Copilul dumneavoastra a inceput sa faca primii pasi? Ce mai asteptati? Trebuie sa incepeti sa cautati tricicleta perfecta pentru copilul dumneavoastra.

Este bine cunoscut: copiii se plictisesc foarte repede. Nu pot sta mai mult de cateva minute intr-un singur loc, sunt hiper activi si vor intotdeauna altceva. Succesul fiecarei mame sta in marimea zambetului copilului sau atunci cand e in parc, inconjurat de ceilalti copii. Oferiti-i copilului dumneavoastra o tricicleta frumoasa si sigura, de care sa nu se plictiseasca niciodata.

Tricicletele, modul preferat al copiilor de a-si petrece zilele de vara

triciclete copii

Aventura pe trei roti a copilului dumneavoastra trebuie sa se sfarseasca de fiecare data cu zambetul pe buze, astfel ca dumneavoastra trebuie sa acordati o importanta deosebita alegerii unei triciclete pentru copii, pentru a reduce complet riscurile de accidentari:

  • Alegeti tricicleta in functie de materialul din care este construita: trebuie sa fie rezistent si sa ofere stabilitate copilului
  • Bucuria celor mici, tricicleta pentru copii trebuie sa aiba obligatoriu centuri de siguranta, cu sisteme de prindere in 3 sau 5 puncte

Puteti fi sigur de faptul ca cel mic se va bucura ori de cate ori se va plimba cu tricicleta pentru copii. La BabyNeeds gasiti cea mai variata gama de triciclete pentru copilul dumneavoastra, toate la preturi accesibile, in diverse culori din care puteti alege.

Despre BabyNeeds

Ce este BabyNeeds? Un magazin online, dedicat exclusiv parintilor si copiilor lor. Produsele puse spre vanzare de catre BabyNeeds sunt dintre cele mai diverse: de la accesorii pentru camera bebelusului, la confortul mamicii (cu accesorii pentru gravide, lenjerie si prosoape sau perne pentru alaptat) si produse destinate plimbarii si relaxarii. Puteti sa accesati catalogul online al BabyNeeds si sa va alegeti produsele preferate.

Puteti comanda fie prin e-mail, la office@babyneeds.ro, fie la unul dintre numerele de telefon disponibile: 0726817023 sau 0740672091.

babyneeds

Livrarea produselor in Bucuresti care depasesc 150 de lei se face gratuit, iar in afara Bucurestiului, pentru cele care depasesc 500 de lei, transportul este de asemenea gratuit. In cazul nedepasirii acestei sume, se percepe o taxa de 20 de lei (pentru cele de pana in 5kg, iar pentru cele care depasesc- taxa de 0.8 lei +TVA pentru fiecare kg in plus).

###

Search

Back to Top