Dorian Schwartz si campaniile sociale efectuate de dumnealui

Social

Fondatorul Grupului Medical Romgermed, domnul Dorian Sam Schwartz a inceput scoala in Germania si a continuat apoi studiile in Statele Unite ale Americii. Fiind fascinat de sistemul de invatamant din Romania, Dorian Schwartz a dorit sa urmeze si o facultate din Romania, si de aceea a ales sa urmeze cursurile facultatii de medicina UMF Carol Davila din Bucuresti.

Dupa ce a terminat facultatea de medicina, Dorian Schwartz a reusit sa intre cu brio in rezidentiat si a profesat in sectia de Ginecologie a Spitalului Militar Central Carol Davila. Datorita faptului ca a stat in sistemul medical din Romania si datorita faptului ca a venit cu un know-how in afaceri din Statele Unite ale Americii, a vazut repede problemele sistemului medical din Romania si a inceput sa isi faca propria afacere, propria clinica privata, Romgermed.

Dorian Sam Schwartz a dat curs la multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse, alaturi de Romgermed.

Exemple de campanii sociale conduse de Romgermed

Sustinere financiara pentru multi tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de Medicina in Bucuresti – In limita posibilitatilor, domnul Dorian Sam Schwartz a reusit sa sustina financiar extrem de multi tineri care nu aveau posibilitatile financiare pentru a urma facultatea de Medicina.

Campanii de interes social in licee – Dorian Sam Schwartz alaturi de o echipa de medici din cadrul clinicii Romgermed au facut timp de 2 ani campapnii sociale in licee cu teme despre educatia sanitara, eliminarea violentei di scoli sau lupta impotriva drogurilor.

“Conectati la viata” – Dorian Schwartz si Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe comunitati izolate geografic. Bineinteles ca aceasta campanie a fost extinsa pentru a ajuta cu hrana si cu asistenta medicala persoanele sinistrate din zona Moldovei.

De cand Grupul Medical Romgermed s-a infiintat, din 1999, a reusit sa se dezvolte si sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul medical. In toti acesti ani, Romgermed a reusit sa furnizeze ambulatoriul de specialitate si de servicii medicale la standarde inalte de calitate.

Search

Back to Top