Electric Concept are oferte de vara la proiectoare LED
Comments Off on Electric Concept are oferte de vara la proiectoare LED

Electric Concept are oferte de vara la proiectoare LED

Magazine online

Despre tehnologia actuala a proiectoare LED

Sistemele clasice de iluminat sunt o sursa importanta de consum. Pe langa consumul ridicat, aceste sisteme vechi trebuie, de obicei, sa fie inlocuite, datorita duratei de viata scurta. In schimb, noile tehnologii bazate pe LED ofera multe avantaje pe care le au proiectoarele cu LED.

Odata ce proiectorul LED este instalat si utilizat, va aduce multe avantaje.

Beneficii ale utilizarii proiectoarelor de catre clientii Electric Concept

Ideal pentru spatii mari – daca ai o gradina foarte mare si vrei sa o luminezi, stii care este solutia. Intrati pe www.electric-concept.ro si comandati proiectoare LED.
proiectoare led
In mod similar, daca doriti sa aveti o fantana sau un monument in miniatura in curte si doriti sa iluminati continuu, dar eficient, proiectoare LED sunt exact ceea ce aveti nevoie.

Cost redus: Cand oamenii se gandesc la iluminatul exterior, majoritatea oamenilor sunt foarte ingrijorati de costurile implicate. Cu proiectorul LED furnizat de Electric-Concept, nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la existenta facturilor de energie electrica.

Nu atrage insectele – Tehnologia LED nu atrage insecte si nu emite caldura, infrarosu sau lumina ultravioleta.

Durata de viata lunga – Studiile au aratat ca proiectoarele cu LED-uri au o durata de viata foarte lunga. Nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la inlocuirea becului.Veti economisi cu pana la 50 la suta la factura curentului electric. Vezi gama completa aici: https://electric-concept.ro/proiectoare-led

Lumina LED este cea mai eficienta solutie pentru iluminarea exterioara

Un alt avantaj este ca proiectorul LED poate fi pornit imediat si are lumina neintrerupta pe toata durata utilizarii.

In plus, ele nu atrag deloc insectele, ceea ce este un lucru foarte important pentru noptile care vor sa stea pe curte sau pe terasa si sa se bucure de soare noaptea, mai ales insectele vara, aceste insecte te vor lua prin suprindere si vor ruina atmosfera.

Search

Back to Top