Este caramida alegerea potrivita pentru proiectul tau de constructii?

Afaceri

Folosita chiar si la construirea Marelui Zid Chinezesc, caramida inca se afla in topul preferintelor consumatorilor. Pe langa duritate si rezistenta, acest material mai da dovada si de alte proprietati foarte utile pentru reusita unui proiect. Popularitatea acesteia se poate observa si in statisticile care arata ca pana la 60% dintre constructiile noi din Romania au in structura acestora caramida.

Care sunt modurile de intrebuintare a caramizii?

Cel mai des se poate vedea ca acest material de constructii este folosit pentru realizarea constructiilor rezidentiale. Dar aceasta se poate utiliza si in alte tipuri de proiecte, fiind un pic mai versatila.

caramida

De exemplu, se pot crea structuri de rezistenta cu ajutorul acesteia sau chiar ziduri de compartimentare. De asemenea, popularitatea caramizii a crescut deoarece poate fi utilizata pentru designul de interior si de exterior. Aceasta fiind unul din materialele de constructii ce sunt folosite cu preponderenta cu aceasta intrebuintare.

De ce sa achizitionati caramida?

Caramida poate fi un material extrem de folositor pentru proiectul dumneavoastra datorita proprietatilor de care da dovada. Aceasta are anumite caracteristici care pot fi integrate intr-o varietate de proiecte, totul tinand cont de preferintele consumatorului. Printre caracteristicile caramizii se pot mentiona si urmatoarele:

S-a constatat ca acele constructii care au in structura lor caramida sunt constructii care o durata lunga de viata. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest material este unul rezistent si de cele mai multe ori poate fi afectat doar de calamitatile naturale. Mai mult de atat, nu este necesara aplicarea vreunui tratament specific.

In cazul caramizii, exista o mare varietate de finisaje interioare si exterioare din care clientul poate sa aleaga. Spre exemplu, acesta poate sa zugraveasca fie cu var, fie cu vopsea. Dar optiunile nu se opresc aici, caci acest material mai poate fi imbracat in rigips, tapet, lemn, etc.

Nu prezinta probleme atunci cand este supusa greutatii acoperisului. Astfel ca indiferent de greutatea acoperisului, constructiile realizate din acest material nu vor avea de suferit. Caramida este material dur si are astfel aceasta capacitate. In cazul constructiilor din lemn acest lucru nu este posibil.

Acest material nu va duce la crearea sau la propagarea focului fiind un material ignifug. Din studiile facute, acest material poate rezista la temperaturi de pana la 1000 de grade Celsius.

Nu in ultimul rand, cu ajutorul acestui material se pot realiza constructii care pot atinge inaltimii foarte mari, acest lucru depinzand doar de nevoile si de dorintele clientului. Din cercetarile facute de specialisti acest material se pot construi cladiri care pot atince orice inaltime.

Search

Back to Top