Firma contabilitate Arad

Afaceri

firme contabilitate arad

O imagine cat mai clara si exacta a situatiilor financiare are rolul de a ajuta antreprenorii sa  inteleaga si sa gestioneze mult mai bine propria afacere.

Situatiile financiare sunt cele care ofera antreprenorilor acele informatii pretioase privind datoriile, capitaluri proprii si activele precum si profitabilitate dintr-o perioada anume de timp. Chiar si aceea care au planul de afaceri foarte bine stabilit, au nevoie sa vada o imagine clara a propriei afacerii pe care sunt interesati sa o dezvolte.

Servicii firma contabilitate

Serviciile profesionale care sunt oferite de firmele de contabilitate din Aradse refera de regula si in principal la :

 • Inregistrarea documentelor primare in conformitate cu normele legale in vigoare si principiilor contabilitatii;
 • Evidenta analitica si sintetica, furnizori si clienti;
 • Evidenta mijloacelor fixe, a calculului amortizarii;
 • Balanta de verificare lunara;
 • Intocmirea registrului jurnal,jurnalelor de TVA, a registrului inventar, si a Cartii Mare;
 • Intocmirea calculatiei costurilor si a contabilitatii de gestiune;
 • Intocmirea si depunerea declaratiilor cu privire la taxe si impozite,conform  legislatia in vigoare;
 • Intocmirea situatiilor sau a rapoartelorce sunt cerute in legislatie;
 • Intocmirea si verificarea precum si certificarea bilantului contabil;
 • Consolidarea balantei de verificare pentru grupurile de societati dar si transpunerea balantei in bilant.

Clientii firmelor de contabilitatecastiga astfel timp valoros in care sa se ocupe de realizarea obiectivelor strategice pe care le au si au siguranta ca situatiile financiare ale firmei vor fi intocmite la timp de specialistii si echipele de experti contabili, conform cu reglementarile ce sunt in vigoare.

Taxe si impozite

O afacere are intotdeauna nevoie de consultanta profesionala, iar firmele de contabilitatea din Arad ca si altele din Romania, pun la dispozitia partenerilorexperienta si expertiza lor inclusiv in domeniul taxelor si impozitelor.

Aceste taxe si impozite sunt o problema de mare importanta pentru toate firmele din Romania. Organizatiile mari sau mici sunt din ce in ce mai expuse trendurilor noidin regulamentul fiscal, atat din cel local cat si global.

Avand o abordare strategica precum si o cunoastere  buna a industriilor, echipele de specialisti ale firmelor de contabilitate ajuta clientii sa se mentina in mediul competitiv, respectand in acelasi timp reglementarile fiscale in vigoare.

Serviciile de consultanta fiscala oferite se pot impartii in doua mari categorii:

 • Servicii de certificare aferente declaratiilor anuala privind impozitul pe profit, decontul de TVA care are sume negative adica cele pentru care este posibil sa se ceara rambursarea, declaratiile ce rectifica cuantumuri aferente impozitelor si taxelor;
 • Servicii de consultanta pentru toate aspectele ce privesc constituirile societatilor comerciale dar si functionarea lor, aspecte privind fiscalitatea cu referire la impozit pe profit/ venit , impozitul aferent reprezentantelor infiintate in tara ale firmelor straine , impozitul si taxele locale,taxa pe valoare adaugata, taxele vamale, sanctiunile dar si contestarea lor.

Una din firmele care pot asigura cu succes clientilor servicii de contabilitate, o puteti gasi si online la adresa www.prcontrol.ro.

Aici, specialistii acorda expertiza contabila, servicii de consultanta utile pentru infiintarea firmelor, consultanta in domeniul resurselor umane, toate la cel mai inalt nivel de competenta profesionala.

Search

Back to Top