Gasesti consultanta NIS la Training Professionals
Comments Off on Gasesti consultanta NIS la Training Professionals

Gasesti consultanta NIS la Training Professionals

Afaceri

Ce trebuie sa stii despre consultanta NIS

Consultanta NIS are ca scop asigurarea implementarii corecte a tuturor masurilor si procedurilor ce trebuie urmate de beneficiar pentru a-l face conform cerintelor Legii 362/2018.
consultanta nis
Consultanta legea NIS (prescurtare de la Network Information Security) indeplineste rolul de a asigura securitatea informatiilor si de a creste increderea cetatenilor din teritoriile UE. Directiva este raspunsul UE la atacurile cibernetice care exploateaza vulnerabilitatile din infrastructura IT, in special cele cu tehnologie invechita.

Furnizarea de servicii de pre-audit pentru implementarea Legii NIS

Daca considerati ca indepliniti intr-o anumita masura cerintele NIS, pentru a evita riscul de a fi identificat ca o deficienta semnificativa in timpul unui audit obligatoriu pe care trebuie sa-l contractati conform Legii NIS, va oferim o simulare a auditului respectiv. (pre-auditat), la NIS Executat cu ajutorul unui auditor autorizat.

Acest pre-audit pentru consultanta NIS va revizui garantiile si procedurile implementate in cadrul organizatiei dumneavoastra si va emite recomandari scrise pentru a elimina riscul identificarii deficientelor majore care pot fi raportate de auditorii certificati NIS. Odata ce orice deficiente identificate in timpul auditului prealabil sunt corectate, puteti contracta pentru servicii de audit obligatorii cu un auditor NIS certificat.

In anumite conditii, serviciul de pre-audit poate fi considerat un audit intern al OSE/FSD.

Alte detalii bine de stiut

Consultanta NIS ajuta la implementarea masurilor care trebuie respectate de catre beneficiari, adica operatorii de servicii esentiale. Prin acest serviciu de consiliere, beneficiarii vor primi diverse sfaturi pentru o mai buna adaptare la legislatie, sa faca recomandari pe baza activitatilor desfasurate si sa obtina toate modelele de documentare necesare.

Dupa identificarea serviciilor esentiale prestate de beneficiari si stabilirea diferitelor masuri organizatorice pentru indeplinirea cerintelor minime de siguranta si securitate, veti beneficia de consultanta cu privire la implementarea masurilor necesare pentru asigurarea respectarii legislatiei INS.

Acceseaza acum site-ul celor de la Training Professionals si contacteaza-i pentru servicii premium de consultanta!

Search

Back to Top