”Îmi zicea să mă las de tenis și acum îmi cară geanta!”. Dezvăluirea făcută de Simona Halep

Sport

Simona Halep a dezvăluit ce ”prinsoare” a făcut cu fratele ei, Nicolae, pe vremea când erau copii. Acesta i-a transmis să se lase de tenis, iar acum ”îi cară geanta”.

”Eu n-am avut nicio păpuşă când eram mică! Am avut dintotdeauna o rachetă de tenis. Mai mică, dar rachetă era. Am făcut o glumă demult cu fratele meu, iar acum îşi ţine pariul pierdut. Mă tachina mereu cu asta, îmi zicea să mă las de tenis, că nu voi ajunge nicăieri.

Râdeam atunci. El făcea tenis, dar nu a făcut performanţă. Nu a reuşit, fiindcă nu e un tip activ, e diferit de mine. Acum, el îmi cară geanta, vine să mă aştepte la aeroport”, a spus Halep, citată de Capital.

Simona Halep Miami | Decizia care i-a schimbat viața

Campioana noastră a dezvăluit recent, într-un interviu pentru WTA, care a fost cea mai importantă decizie pe care a luat-o în carieră, una care i-a schimbat complet viața.

”Pentru mine, cea mai importantă decizie a fost aceea pe care am luat-o pe când aveam 16 ani. M-am mutat din orașul meu natal (n.r. – Constanța) în București, singură, fără familie, pentru a juca tenis.

Nu a fost ușor la acea vreme pentru mine, dar acum se dovedește că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o!”, a spus Halep.

Search

Back to Top