În luna Octombrie, Idea Events dă startul campaniei “e-Mobility Weeks”!

Afaceri

Începând cu data de 11 octombrie 2016, Idea Events, în colaborare cu Asociația Română pentru Mobilitate Sustenabilă și Asociația Together for a Better Tomorrow dau startul campaniei ‘e-Mobility Weeks’. Partenerul principal al campaniei este Kaufland România.

Kaufland România susține mobilitatea ecologică, fiind primul retailer care a achiziționat 18 autoturisme electrice și a lansat, în parteneriat cu Renovatio, prima rețea publică de stații de încarcare a mașinilor electrice din Romania. Grija pentru un mediu curat și sustinerea proiectelor de dezvoltare durabilă constituie preocupări aflate pe lista prioritaților companiei Kaufland România.

Campania ‘e-Mobility Weeks’ este primul proiect de acest gen din România, dedicat informării, educarii și conștientizarii beneficiilor oferite de mobilitatea ecologica, cu focus asupra unor problematici de actualitate, precum reducerea emisiilor poluante și schimbarile climatice.

Mulțumim ‘Ambasadorilor e-Mobility Weeks’, care au raspuns afirmativ invitației noastre și vor gazdui dezbateri pe teme legate de mediu și transport ecologic: Lauder Educational Complex Reut, International British School of Bucharest, Globalworth Asset Managers, Green Gate Official Building și West Gate District.

Campania noastră va continua pe parcursul întregului an 2016, urmând ca în anul 2017 să se transforme în ‘Caravana e-Mobility’, ce va reuni și alte instituții implicate în transportul urban, naval sau feroviar.

Partener principal al campaniei ‘E-mobility Weeks’ este Kaufland România.
Eveniment susținut de Q’s Inn, promotor al unei alimentații sănatoase și al unui stil de viață echilibrat.


Despre organizator și co-organizatori
Idea Events, divizia de evenimente a Private Luxury Group organizează evenimente de interes public care vizează subiecte de maxima importanță, sustenabilitatea fiind unul dintre ele. Idea Events a organizat pe parcursul anului 2016 o intreagă serie de evenimente dedicate dezvoltării durabile, sub toate aspectele sale: transport ecologic, raportarea non-financiara sau clădiri sustenabile/verzi/inteligente, schimbările climatice și reducerea noxelor.
TfaBT — Together for a Better Tomorrow — ONG care are ca scop organizarea de acțiuni și proiecte menite să sprijine dezvoltarea durabilă și să încurajeze un stil de viață sustenabil

ARMS—Asociația Română pentru Mobilitate Sustenabilă își propune să integreze într-o direcție strategică comuna toate inițiativele care duc la îndeplinirea obiectivelor de mobilitate sustenabilă asumate de țara noastra împreună cu comunitatea globală în cadrul Paris Agreement.

Search

Back to Top