Informatii complete si caracteristici despre o saltea Pocket Spring

Magazine online

saltea pocket springO saltea Pocket Spring sunt un tip de saltea de dormit foarte inovativ, ce ofera foarte multe beneficii in comparatie cu alte tipuri de saltele de dormit. Saltelele Pocket Spring sunt construite pe un pat de arcuri impachetate individual, lucru care le face sa se adapteze perfect in functie de forma corpului oricarei persoane, reducand foarte bine punctele de presiune si oferind un confort sporit si o odihna pe masura. Arcurile sunt una dintre cele mai noi tendinte pe piata in materie de saltele de pat.
Acest tip de saltele de pat sunt in acelasi timp si ortopedice si anatomice, avand in vedere ca sustin intr-o pozitie corect corpul pe perioada somnului si de asemenea, ofera un confort foarte bun.

Care sunt cele trei caracteristici unice pe care le are o saltea Pocket Spring?

  1. Numarul arcurilor impachetate individual – o saltea Pocket Spring ce are dimensiunea de 150cm x 200cm, contine cel putin 600 de arcuri ce sunt impachetate individual si maxim 2000.
    Cu cat o saltea Pocket Spring contine un numar mai mare de arcuri impachetate individual, cu atat aceasta se va adapta mai bine la forma corpului dumneavoastra. Este indicat sa alegeti o saltea Pocket Spring cu un numar cat mai ridicat de arcuri impachetate individual.
  2. Grosimea arcurilor impachetate individual – o saltea Pocket Spring ce are un numar mic de arcuri impachetate individual o sa o simtiti mult mai rigida in comparatie cu una care au un numar mare de arcuri. Cu cat arcurile sunt mai subtiri, cu atat salteaua de dormit va fi mai moale si mai confortabila. In general, o saltea Pocket Spring ce are un numar mare de arcuri, acestea vor avea o grosime mica, deoarece greutatea persoanei ce folosestea salteaua va fi impartita pe un numar mai mare de arcuri si astfel, confortul va fi sporit. Din aceasta cauza, persoanele cu o greutate ridicata sunt sfatuite sa aleaga o saltea Pocket Spring cu un numar mare de arcuri impachetate individual pentru o sustinere cat mai buna.
  3. Invelisul patului de arcuri impachetate individual – acest aspect face intotdeauna diferenta. Este indicat sa cumparati saltelele Pocket Spring ce au arcurile invelite intr-un strat de spuma cu memorie. Astfel, veti beneficia de o saltea moale si foarte confortabila care va va oferi o odihna pe masura.

Saltea Pocket Spring Spirali Anticaria redusa cu 32% la BellaNotte

saltele pocket spring
In aceasta vara, pe site-ul magazinului online de saltele de pat BellaNotte, gasiti o reducere de 32% la saltelele Pocket Spring. Pentru a vedea toate saltelele de pat comercializate de BellaNotte, trebuie sa intrati pe site-ul www.bellanotte.ro si de acolo puteti comanda foarte simplu.
BellaNotte produce de peste 10 ani saltele de dormit la cele mai inalte standarde de calitate. In plus, puteti testa orice saltea timp de 60 de zile si daca nu sunteti multumiti primiti banii inapoi. Garantia pe care o ofera BellaNotte la o saltea Pocket Spring este de 5 ani. Pentru alegerea saltelei Pocket Spring potrivite, puteti apela cu incredere la serviciul de consiliere si asistenta de specialitate BellaNotte!

Search

Back to Top