Informatii esentiale despre plasa bordurata de la Mesteru Manole
Comments Off on Informatii esentiale despre plasa bordurata de la Mesteru Manole

Informatii esentiale despre plasa bordurata de la Mesteru Manole

Magazine online

Ce este aceasta plasa bordurata?

Din punct de vedere tehnic, acest material de tip plasa bordurata este realizat din sarme zincate, unite si sudate intre ele pentru a oferi maxima rezistenta acolo unde doriti.

Acest fapt a facut-o sa fie mult mai apreciata in ultimul timp si utilizata in diverse intrebuintari si proiecte de constructie. Aceasta plasa bordurata are o grosime relativ mica, facandu-o astfel usor de manevrat si accesibila oricui doreste sa o monteze.

Una dintre cele mai eficiente solutii pentru imprejmuirea diferitelor suprafete, indiferent de marimea acestora este plasa bordurata, pe care o gasesti uneori si sub denumirea de panouri de gard.
plasa bordurata

Plasa bordurata | imprejmuiri eficiente si rapide

Acest material nu are o utilizare la fel de extinsa precum alte materiale din categoria sa, nefiind un material prea versatil, cea mai des utilizata intrebuintare a plasei bordurate este pentru a realiza imprejmuiri.

Este folosita cel mai des in astfel de proiecte deoarece este un material de o calitate foarte inalta si de durata indelungata.

Pentru ca este extrem de usor de folosit, nu este nevoie neaparat de o echipa de specialisti din domeniul constructiilor pentru a va ajuta la montarea sa. Fapt ce va poate scuti si de anumite cheltuieli. Aceasta este accesibila oricarui client si montarea sa este una rapida si eficienta.

Construieste si tu un gard cu ajutorul acestui tip de produs pe care il gasesti pe mesterumanole.ro

In continuarea acestui articol vei gasi toti pasii de care trebuie sa tii cont atunci cand construiesti de unul singur o imprejmuire cu ajutorul acestei plasa bordurata:

  • In prima faza, trebuie sapata o fundatie, la o adancime de aproximativ 40-50 cm, iar latimea sa nu depaseasca mai mult de 34-45 cm;
  • Mai apoi, trebuie utlilizati niste stalpi de fier in acelasi timp cu turnarea cotei zero. Acesti stalpi de fier trebuie sa fie aliniati si sa se prinda in beton, pentru ca pe acestia se vor prinde plasa bordurata;
  • Pentru o mai buna rezistenta, mustatile stalpilor trebuie prinse in beton;
  • A doua zi dupa turnarea cotei zero se incepe procesul de cofrare si se toarna centura de beton a gardului;
  • Cel mai bine este sa folositi plasa bordurata de la magazinul online Mesteru Manole pentru ca acestea usureaza munca si ajuta la obtinerea unui gard drept care, la final, mai necesita doar o usoara tencuiala;
  • Dupa ce betonul turnat se usuca, puteti incepe procesul de decofrare si finisarea bordurii de beton;
  • In final, se sudeaza pe stalpi si gardul este gata.

 

Search

Back to Top