Intra in 2020 cu cele mai avantajoase panouri led de la Led Concept!
Comments Off on Intra in 2020 cu cele mai avantajoase panouri led de la Led Concept!

Intra in 2020 cu cele mai avantajoase panouri led de la Led Concept!

Magazine online

Niste panorui LED ofera cea mai buna solutie pentru iluminarea unui magazin, a unui open space dintr-o cladire de birouri sau chiar si a unei sali de conferinta. Mai jos veti vedea ca aceste sisteme de iluminat ofera extrem de mult avantaje pe care ar fi si pacat sa le ratati, mai ales ca astfel de panouri LED beneficiaza de o noua tehnologie cu LED, facuta special pentru a consuma mai putin.
panouri led

Top 5 avantaje pe care utilizarea de panouri LED le ofera

Noua tehnologie pe baza de LED pe care aceste panouri LED o ofera prezinta o serie de avantaje precum: eficienta sporita a luminii pe care o emite, economie la consumul de curent electric si posibilitatea de a avea un ambient foarte placut. Acum discutam despre cele mai importante 5 avantaje oferite de panouri LED:

  • Consuma mult mai putin curent electric fata de cele clasice si au in plus, o durata de viata mult mai ridicata in comparatie cu un sistem vechi de iluminat. Datorita acestor beneficii costurile de mentenanta sunt mult mai mici, aspect ce se poate observa cel mai bine in cazul spatiilor mari, precum cladiri de birouri sau spatii comerciale;
  • Ofera o lumina foarte placuta ochiului, fapt care conduce la un mediu de lucru mult mai placut, dar si mai sigur. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste panouri LED ofera o lumina care nu oboseste ochiul. In plus, acestea se aprind instant si nu palpaie ca vechile neoane;
  • Beneficiaza de o durata mult mai ridicata de viata, iar acest aspect care este foarte important atunci cand sunt utilizate in cadrul spatiilor de mari dimensiuni;
  • Designul placut este un factor foarte important. Avand in vedere ca au un design placul acestea se pot monta sub diferite forme si se pot incadra aproape in orice spatiu.

De unde se pot achizitiona cele mai bune sisteme de iluminat?

Magazinul online Led Concept are o oferta de panouri led foarte buna pe site-ul www.led-concept.ro. Toata gama de produse de la Led Concept sunt vandute la pret de producator si beneficiaza de certificate de garantie si de conformitate. Totodata, magazinul online ofera de asemenea la pret de producator o gama larga de produse de iluminat pe baza de led: becuri, spoturi, tuburi, plafoniere, iluminat stradal etc. Contact: comenzi@led-concept.ro sau 0760.919.116.

Un sistem de iluminat pe baza de LED reprezinta o tehnologie destul de recent aparuta pe piata de la noi, dar care a inceput sa castige o pupularitate mare prin randul consumatorilor. Acestea prezinta avantaje numeroase datorita eficientei de care dau dovada!

Search

Back to Top