Led-Zone anunta oferte speciale la becurile led din magazinul online!

Magazine online

The official HTML5 Icon
Datorita eforturilor tehnologiei moderne de a oferi utilizatorilor cele mai eficiente, econome si practice corpuri de iluminat, in actualitate va puteti bucura de toate avantajele pe care le ofera noile becuri led.  In acest sens, magazinul online LED-Zone va pune la dispozitie o larga colectie de corpuri de iluminat de unde va puteti achizitiona online becuri led in functie de propriile preferinte si nevoi!

Caracteristicile unui bec cu led

Colectia de becuri led a magazinului LED-Zone este alcatuita din subcategoriile G4, G9,Gu10, E27,E14 si adaptoare. Astfel, fiecare tip de bec cu led detine propriile caracteristici, diferentele facandu-se in functie de tipul de soclu care intregeste fiecare produs. Indiferent de model, fiecare bec cu leduri reprezinta un corp de iluminat extrem de econom si o durata lunga de utilizare.

Spre deosebire de becul clasic cu filament sau neon,  noul bec cu leduri consuma de 10 ori mai putin curent electric si tripleaza numarul de ore in vederea functionarii. In plus, LED-Zone le ofera clientilor sai posibilitatea de a opta pentru culorile preferate ale luminii dispersate, astfel ca ei pot alege intre nuantele de alb rece, alb cald, alb clasic, rosu, albastru sau verde.

De asemenea, aceste corpuri pentru iluminat creeaza un ambient placut si relaxant in propriile locuinte, designul modern nefiind nici el trecut cu vederea.

Achizitionati online becuri led

Daca va doriti sa achizitonati un bec cu leduri din gama de produse a magazinului LED-Zone, va sunt puse la dispozitie doua variante practice si rapide: comanda online sau comanda telefonica!

Pentru prima varianta este necesara completarea formularului de comanda cu datele pentru livrare, iar cea de-a doua modalitate poate fi realizata la numarul de telefon 0726.715.365!  Toate produsele achizionate din magazinul online LED-Zone vor beneficia de serviciul de transport la domiciliu!

DESPRE LED-ZONE!

LED-Zone este unul dintre magazinele online care furnizeaza cele mai moderne corpuri de iluminat care au la baza tehnologia inteligenta de iluminare cu led. Fiind dedicate tuturor solutiilor econome de iluminat, LED-Zone va ofera cele mai competitive preturi, asigurand calitatea, eficienta si durabilitatea produselor sale! Locatia in care puteti regasi magazinul LED-Zone se afla la adresa Aleea Lunca Siretului nr. 6, Sector 6, Bucuresti!

###

 

Search

Back to Top