Legal Magazin Events vă invită la o supradoză de rock românesc: Concertul LEGAL ROCK

Social

Grimus, ZOB, Trooper și AURA vor urca vineri, 6 noiembrie 2015, pe scena Arenelor Romane, în cadrul concertului Legal Rock, care va îmbina genurile hard-rock și rock alternativ.

Gazda evenimentului va fi cunoscutul prezentator Cristi Hrubaru.

Concertul Legal Rock este organizat pentru sprijinirea Asociației Stop Autismului.

“Acest eveniment este unul de suflet pentru noi. Ideea concertului ne-a venit din pasiunea pentru rock dar și pentru că dorim să întindem o mână de ajutor copiilor care suferă de autism. Faptul că le dedicăm acest proiect ne obligă să ne implicăm complet. Vom aduce împreună, la concertul Legal Rock, trupe iubite de noi și de publicul din România și avem toată încrederea că Grimus, ZOB, Trooper și AURA vor asigura distracția serii, alături de showmanul Cristi Hrubaru. Invităm toți oamenii care iubesc muzica rock de calitate să vină la concert”, au declarat membrii echipei organizatoare.

Biletele pot fi găsite în rețelele Eventim și IaBilet.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/391246004410302/

Partenerul media principal al evenimentului este RockFM. Parteneri media: JurnalRock.ro, ileanaandrei.ro, ecomunicat.info, iclara.ro, agerpres.ro, concerte-azi.ro, inoras.ro, blogalinitiative.ro, kooperativa.ro, bindirbli, 24fun, www.calendarevenimente.ro, dreptonline.ro.

Grimus

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005. Membrii trupei sunt: Bogdan Mezofi (Vocals), Valentin Rauca (Guitar), Cristian Csapo (Guitar), Lehel Kiss (Keyboard), Titus Vadan (Bass) și Tamas Adorjani (Drums). În 2007, Grimus a cântat în deschidere pentru Sophie Ellis-Bextor la București și a câștigat locul întâi în finala națională din cadrul concursului Global Battle of the Bands (GBOB) și s-a calificat în finala mondială de la Londra. În anul 2012, Grimus a deschis concertul de pe Arena Națională al Red Hot Chili Peppers. Cel mai recent album al formației, Emergence, a fost lansat în noiembrie 2014.

ZOB

ZOB a debutat în 1993, iar în 1996 a apărut primul disc: ‘Parodisiac’, o culegere de parodii ale unor piese celebre. În 1998, ZOB lansează albumul ‘Telenovelas’, cu care a ocupat locul 1 în mai multe topuri de specialitate. În 2004 trupa a lansat albumul “Printre Nori’. În 2009 trupa ZOB a scos albumul ZuluOscarBravo, iar în 2011 a aniversat 18 ani, cu un concert în clubul Wings. Membrii trupei sunt: Vlase (chitară și voce), Moșu’ (bass) și Doru (tobe).

Trooper

Trooper este o formație românească de heavy metal, originară din Târgoviște, înființată în 1995. Membrii trupei sunt: Alin Dincă — voce, Aurelian Dincă — chitară, Cristian Oftez — chitară, Ionuț Rădulescu — bass, Laurențiu Popa — chitară și Ionuț Covalciuc — tobe. În octombrie 2002 apare albumul de debut “Trooper I”, iar în data de 4 august 2008 trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al trupei britanice Iron Maiden. În 2009 Trooper a concertat alături de Nazareth și Manowar. Pe 25 aprilie 2015, Trooper a sărbătorit 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

AURA

Trupa AURA a fost înființată la finalul anului 2013, iar membrii trupei sunt: Aura Dănciulescu — (Lead Vocals/Rhythm Guitars), Mihai Dănciulescu (Lead Guitars/Backing Vocals), Răzvan Stăicu? (Drums) și Ștefan Oancea (Bass). În 2014 trupa a câștigat prima ediție a Black sea Battle of the bands la Kavarna Rock Fest. AURA a cântat în deschiderea unor trupe ca: Europe, Helloween, Nazareth , Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides.

Despre Legal Magazin Events

Legal Magazin Events este divizia de evenimente a companiei Best Legal Media & Consulting. Bazele acesteia au fost puse, în urmă cu câțiva ani, de o echipă cu experiență semnificativă în mass-media și în piața realizării de evenimente.

Search

Back to Top