Lenjerii de pat 1+1 gratis pentru o primavara plina de oferte
Comments Off on Lenjerii de pat 1+1 gratis pentru o primavara plina de oferte

Lenjerii de pat 1+1 gratis pentru o primavara plina de oferte

Magazine online, Uncategorized

Esti in cautare unor asternuturi noi de pat care sa iti puna in evidenta aspectul dormitorului? Ce zici de niste lenjerii de pat 1+1 gratis porivite pentru temperaturile calde ce tocmai isi fac prezenta in termometre. Echipa Patone ti-a pregatit un sir de oferte si promotii care de care sa te bucuri in aceasta luna.

Beneficiaza de oferta noastra la seturile de lenjerii de pat 1+1 gratis si ai transport gratuit!

Seturile de lenjerii de pat 1+1 gratis sunt confectionate la Pucioasa in cadrul celei mai cunoscute fabrici de textile din Romania. Textura acestora este formata din combinatia fibrelor ale bumbacului si poliesterului, formand o textura moale si placuta la atingere. Acestea se folosesc cu precadere primavara si vara pentru ca au capacitatea de a lasa pielea sa respire si mentin o temperatura constanta a organismului.
lenjerii de pat 1+1 gratis
Bumbacul este singura fibra naturala care provine din planta de bumbac. Avantajele pe care le ofera in momentul folosirii acestora in industria textila sunt urmatoarele: transpiratia dispare, sunt placute la atingere si se recomanda folosirea acestora de catre persoanele cu pielea sensibila.

Seturile de lenjerii 1+1 gratis sunt moi, usoare si nu deranjeaza pielea in timpul somnului. De asemenea, tesatura poate sa fie supusa la temperaturi ridicate, fara a i se afecta calitatea sau durabilitatea.

Cum se ingrijesc corect aceste asternuturi?

Avand in vedere ca fac parte din categoria lenjeriilor de pat din bumbac satinat, nu ar trebui sa intampinati probleme in momentul spalarii. Se recomanda citirea etichetei pentru ca se vor regasi instructiuni utile pentru o curatare corespunzatoare si care sa nu afecteze textura materialului.

Temperatura ideala este cea normala, cuprinsa intre 30-40 de grade Celsius. Exista si situatii exceptionale, dar depinde in functie de produs si material. De asemenea, programul masinii de spalat este ciclul normal, dar incearca nu umpli cuva la maxim. Avand in vedere ca lenjeriile din bumbac sunt voluminoase, acestea au nevoie de spatiu pentru o igienizare cat mai corecta. Nu uita ca un alt pas important este si uscarea! Pentru ca lenjeriile sa nu intre la apa, incearca sa programezi uscatorul pe functia „less dry” sau „damp alert”.

Search

Back to Top